Η Μαίρη Μπάρκουλη "επιτέθηκε" στην Δέσποινα Βανδή - «Χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να...»

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz λόγω.... J2US

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μαίρη Μπάρκουλη

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στην ελληνική showbiz, με άρωμα... J2US. Η Μαίρη Μπάρκουλη, "επιτέθηκε" μέσα από μια ανάρτηση της στην Δέσποινα Βανδή, λόγω της κριτικής της στον γιο της Νίκο για την σκηνική του παρουσία στο J2US.

«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής Νικόλα, αλλά σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασες αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Ένιωσα την αμηχανία σου. Δεν το υποστήριξες» ήταν το σχόλιο της τραγουδίστρια και κριτή στον Νίκο Μπάρκουλη το βράδυ του Σαββάτου 13/11, που έφερε την έκρηξη της μητέρας του.

Η Μαίρη Μπάρκουλη έκανε λόγο για αντιπάθεια της Δέσποινας Βανδή προς το γιο της, ζητώντας της να χαλαρώσει λίγο καθώς το J2US δεν είναι The Voice.

Η ανάρτηση - επίθεση της Μαίρης Μπάρκουλη στην Δέσποινα Βανδή

«Κυρία Βανδή χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκιζετε… ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΣΤΟ VOICE.. Είναι στον τόνο λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία, όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν το τι θα κάνουν στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο.. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά… Οκ δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα.. Αλλά δεν θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν.. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.. ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ..» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως λίγο αργότερα η Μαίρη Μπάρκουλη διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση!

Η Μαίρη Μπάρκουλη 'επιτέθηκε' στην Δέσποινα Βανδή για τον γιο της και το J2US

Σοβαρό ατύχημα για τον Νίκο Μπάρκουλη στο live του J2US - Τι συνέβη

Στο Happy Day βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (8/11) ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα. Οι ίδιοι μίλησαν για την συμμετοχή τους στο φετινό J2US ενώ ο πρώτος αποκάλυψε πως είχε κι ένα ατύχημα στο live του Σαββάτου (6/11).

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εισέβαλε στο πλατό κρατώντας στα χέρια της μια τούρτα, καθώς η Εβελίνα είχε τα γενέθλιά της.

Αναφορικά με το ατύχημά του, ο Νίκος Μπάρκουλης δήλωσε: «Κάθε Σάββατο ψιλοτρέχουμε, ήθελα να κατεβώ πολύ γρήγορα τις σκάλες και τις κατέβηκα… πολύ γρήγορα. Έπαθα κάκωση στο πόδι».