Θα τρίβετε τα μάτια σας - Το αστρονομικό ποσό που είχε λάβει η Νάταλι Θάνου για ένα εξώφυλλο

"Πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο modelling"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα τρίβετε τα μάτια σας - Το αστρονομικό ποσό που είχε λάβει η Νάταλι Θάνου για ένα εξώφυλλο

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (17/11) η Νάταλι Θάνου. Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που έλαβε για ένα εξώφυλλο.

Τόσα πήρε η Νάταλι Θάνου για ένα εξώφυλλο

«Πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο modelling. Είχα πάρει 10.000 ευρώ για ένα εξώφυλλο.Δεν κάνω δίαιτες. Μια φορά το χρόνο κάνω το εξής: Για 7 ημέρες πίνω λεμονάδα με σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι για detox.

Σταμάτησα το τραγούδι γιατί γέννησα το γιο μου. Δε γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό. Δε μου λείπει κάτι από το τραγούδι και τις εμφανίσεις, μόνο η δουλειά στο στούντιο. Ο γιος είναι 8 χρονών. Είναι ο απόλυτος έρωτας, ο λόγος ύπαρξής μου. Είμαστε μαζί με το σύζυγό μου, δεν έχουμε χωρίσει. Προέκυψε όπως όλες οι φήμες.

Είναι ένας θαυμαστής μου που τώρα τον συμπαθώ. Από το 2007 κάνει ακραία πράγματα, αλλά απέκτησα και μία σχέση αφού είναι ταγμένος. Ακολουθεί τη μαμά μου, την αδελφή μου, μας μιλάει παντού. Κάποια στιγμή φοβόμουν, αλλά είναι cool.

Τώρα είμαι blogger και έχω συνεργασία με τη διεθνή blogger Καμίλα Κοέλιο. Το blog μου είναι για νέες μαμάδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται». Εντωμεταξύ, ασύλλητπο ποσό για κάθε της ταινιά λάμβανε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η Νάταλι Θάνου "κατακεραυνώνει" το Bachelor

Στην κάμερα του Love It μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (28/9) η Νάταλι Θάνου το μεσημέρι της Τρίτης. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο The Bachelor.

Την ίδια στιγμή, η ίδια μίλησε για την απόφαση της να μείνει μακριά από τις πίστες ενώ αποκάλυψε και την σεξουαλική παρενόχληση είχε δεχθεί στο παρελθόν.

«Για μένα ήταν φυσιολογική εξέλιξη, όταν κάνεις παιδί και οικογένεια, να μην συνεχίζεις να εμφανίζεσαι σε νυχτερινά μαγαζιά και να μην έχεις το ίδιο lifestyle. Ήταν φυσιολογικό για μένα και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν.

Όταν είσαι τραγουδίστρια και είσαι πάνω στην πίστα υπάρχει όλο αυτό το κόνσεπτ που οι άντρες είναι από κάτω και πρέπει κάτι να κάνεις για να τους διασκεδάσεις και να σου πετάξουν τα λουλούδια, δεν μου άρεσε και δεν ήταν του στιλ μου. Δεν μου ταίριαζε.

Δεν μου αρέσει καθόλου πως παρουσιάζεται η γυναίκα στο Bachelor. Είμαι της άποψης πως εμείς οι γυναίκες πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη και να ενθαρύνουμε η μία την άλλη. Αυτό που βλέπω εκεί με στεναχωρεί πάρα πολύ. Δεν θέλω να το δω και δεν θέλω καν να υπάρχει.

Υπήρχαν φορές που στο παρελθόν δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Δεν θέλω να αναφέρομαι όμως σε αυτό εφόσον το άτομο που μου το έκανε δεν είναι πλέον στην επικαιρότητα και δεν μπορεί να βλάψει άλλους. Τρομάζεις πολύ. Κόβονται τα πόδια σου, η ανάσα σου και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις». Πυρά κατά του Bachelor έριξε και η Ντέπυ Γκολεμά.