Άφωνη η Ιωάννα Μαλέσκου - Ο άνδρας που μπούκαρε στο πλατό του Love It

Προκλήθηκε αναστάτωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Ιωάννα Μαλέσκου - Ο άνδρας που μπούκαρε στο πλατό του Love It

Μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου για την γέννα της, στο πλατό της εκπομπής Love It, μπούκαρε ένας άνδρας που προκάλεσε αναστάτωση στον αέρα, αφού η παρουσιάστρια του είπε να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες.

Αυτό ο άνδρας μπούκαρε στο Love It και τα βρήκε με τη Μαλέσκου

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είδε τον Μάνο Μαγιάτη στα backstage και του είπε να μπει στο πλατό. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, δεν της χάλασε το χατίρι και έτσι να είπανε on air.

Να σημειώσουμε πως την προηγούμενη σεζόν ήταν συνεργάτες με την Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο, σταμάτησαν τη συνεργασία τους χωρίς να αποκαλύπτεται ο λόγος

Βέβαια, ο Μάνος Μαγιάτης είχε εξομολογηθεί: «Ήταν δύσκολη περίοδος ειδικά μετά τον Φλεβάρη. Νιώθαμε και οι τρεις ότι περνάγαμε απαρατήρητοι. Αυτό δυσκόλεψε και την επικοινωνία μας με την εκπομπή, με το κανάλι, με την Ιωάννα. Νιώθαμε ότι δεν μας έδιναν τη σημασία που έπρεπε. Κάποιες φορές η εκπομπή δεν είχε την ταυτότητα που είχε ξεκινήσει ή αυτή που είχαμε συνεννοηθεί. Γινόντουσαν συνέχεια δοκιμές».

Δάκρυσε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - «Όταν γίνεις μάνα θα με θυμηθείς»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε (9/11) ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του με πολύ τρυφερό τρόπο, κάνοντας την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της να συγκινηθούν.

Λίγο μετά τα κλάματα του Αλέξανδρου Παπανδρεόυ για την απώλεια της θείας του, βούρκωσε και η Ιωάννα Μαλέσκου με τα υπέροχα λόγια του καλεσμένου της.

«Την πρώτη φορά που ήρθε να με δει στο θέατρο, όταν είχε τα τραγούδια, είδα μια σκιά και ήταν η κόρη μου, που χόρευε. Πάνω στην υπόκλιση, την είδα στην άκρη της σκάλας και κρατούσε ανθοδέσμη. Νομίζω είναι τα πιο ωραία λουλούδια που έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου. Πολλές φορές χειροκροτούσε και φώναζε “μπράβο”. Είχα τρελαθεί. Τώρα είναι 5 χρονών» είπε ο Γιώργος Παράσχος.

Στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει η ώρα που θα γίνεις μάνα. Ούτε μητέρα ούτε μαμά, μάνα. Γιατί είναι βαριά λέξη και θα με καταλάβεις στο απόλυτο».