Παραλίγο να πεθάνει στην γέννα η Ιωάννα Μαλέσκου - Η συγκλονιστική ιστορία που κρύβει το παρελθόν της

«Τώρα κάπου η μαμά μου θα σκουπίζει τα δάκρυά της....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραλίγο να πεθάνει στην γέννα η Ιωάννα Μαλέσκου - Η συγκλονιστική ιστορία που κρύβει το παρελθόν της

Με αφορμή την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πήγε να πεθάνει στην γέννα, καθώς γεννήθηκε καθιστή. Σε κίνδυνο μάλιστα, εκτέθηκε και η μητέρα της.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως ήταν θέμα αν θα μείνει στη ζωή το μωρό ή η μαμά ή και αν πεθάνουν και οι δυο. Ωστόσο, τα κατάφεραν!

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για την γέννα της

«Γεννήθηκα με δυσκολία, καθιστή ουσιαστικά. Ήταν το θέμα αν θα μείνει στη ζωή το μωρό ή η μαμά. Εκεί καταλαβαίνεις πόσο κλονίζονται οι οικογένειες και η κάθε μάνα έχει αυτό το δέσιμο και τη λατρεία.

Πέρασε δύσκολα η μαμά μου. Είναι πολλά θέματα. Ήταν και μεγάλο το διάστημα της δικής μου παραμονής στη θερμοκοιτίδα. Τώρα κάπου η μαμά θα σκουπίζει τα δάκρυά της» είπε χαρακτηριστικά μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε με τον σύντροφό της.

«Έχω δεχθεί body shaming»

Η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησε στη σημερινή (10/11) εκπομπή της την Κατερίνα Πεφτίτση και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, δε δίστασε να αποκαλύψει πως και η ίδια έχει δεχθεί ανά καιρούς body shaming ενώ καθημερινά ακούει σχόλια για τα ρούχα που φοράει.

Θυμίζουμε πως όταν η Ιωάννα Μαλέσκου είχε πρωτοεμφανιστεί στον ΣΚΑΪ, είχαν ακουστεί κάποια σχόλια για το αποκαλυπτικό μπούστο που είχε επιλέξει και εκείνη είχε απαντήσει με πολύ αυστηρό τρόπο.

«Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου, για το σώμα μου. Βεβαίως κι έχω βάλει κιλά και κάποια στιγμή θα βγάλω. Προσέχω την εμφάνισή μου, προσέχω την υγεία μου. Με το ντεκολτέ, με το αν φόρεσα και φάνηκε λίγο παραπάνω μπούτι, σώμα, πόδι, για όνομα του Θεού. Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα.

Όταν κάτι δεν ισχύει, δεν σε αγγίζει. Η δική μου άποψη σε αυτό ήταν ότι πολλές φορές σε αγγίζει κάτι ακόμα κι αν δεν ισχύει, γιατί σε πνίγει το γεγονός ότι σε αδικούν ή είναι κάτι το οποίο δεν σε τιμά. Πολλές φορές επιλέγω τη σιωπή, αλλά είναι κάποιες φορές που λες ώπα, πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.