Τάσος Χαλκιάς: «Αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Οτιδήποτε και να λέμε από εδώ και πέρα, αγγίζει τα όρια του κουτσομπολιού»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Χαλκιάς: «Αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/11) ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα metoo στην Ελλάδα (διαβάστε εδώ και τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του) και συγκεκριμένα στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Χαλκιά για Φιλιππίδη

«Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια, Μετά προσπάθησα να το φιλτράρω με τον νου μου και από εκεί και πέρα κάνω μια τεράστια υπομονή περιμένοντας ένα αποτέλεσμα, γιατί το θέμα έχει περάσει σε άλλες σφαίρες έξω από εμάς, έχει περάσει στη Δικαιοσύνη.

Οτιδήποτε και να λέμε από εδώ και πέρα, αγγίζει ίσως και τα όρια του κουτσομπολιού και γύρω από έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα, ομολογουμένως όμορφα και ωραία, δεν θέλω να κάνω κουτσομπολιό. Έχω μιλήσει αρκετά επί του θέματος, η Δικαιοσύνη είναι πάνω από αυτό το ζήτημα και κάποια στιγμή θα αποφανθεί για όλα αυτά τα πράγματα».

Η έκκληση της Ελπίδας Νίνου - Σε ποιον απευθύνθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Λέφας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και στην έκκληση που του έκανε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου μόλις ξέσπασε ο σάλος με τις καταγγελίες.

Η Ελπίδα Νίνου τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά της, ωστόσο πρόσφατα "έσπασε" τη σιωπή της για τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.

Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, είπε: «Ο γιος του είναι ένα παιδί που πρέπει να έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου τον είδε και μου είπε ότι ήταν καταθλιπτικός».