Ελένη Μενεγάκη: Η απρόσμενη αποκάλυψή της για την πρώτη μέρα στο MEGA - "Το μόνο που ήθελα ήταν..."

Η αναφορά της παρουσιάστριας στον Πρωινό Καφέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Η απρόσμενη αποκάλυψή της για την πρώτη μέρα στο MEGA -

Λίγο μετά την συνέντευξη που την άφησε "κόκκαλο", η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στις κόντρες ανάμεσα στα πρώτα ιδιωτικά κανάλια με αφορμή μια συζήτηση που είχαν για την μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν θυμήθηκε την εποχή που ήταν στο Πρωινό Καφέ και μεταξύ άλλων σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήμουν στον ΑΝΤ1 και στον πρωινό καφέ και περιμέναμε μήνες να δούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς «Ψίθυροι καρδιάς» στην εκπομπή… Ήταν ζόρικα τα πράγματα πριν 25 χρόνια στην τηλεόραση… Θυμάμαι ακόμα τον πρώτο από τη σειρά που είχε έρθει…

Όταν πρωτοήρθαμε τον Απρίλη και πήγαμε στο γραφείο που μας δώσανε στη Συγγρού, παραδίπλα γραφεία ήταν κυρίες που κάνανε οργάνωση του αρχείου του Mega και το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να βουτήξω στο αρχείο….».

Οι δηλώσεις της Μενεγάκη

Της το ζητάει εδώ και 11 χρόνια και του το αρνείται πεισματικά - Το χατίρι που δεν κάνει με τίποτα η Μενεγάκη στον Ματέο

Με αφορμή μία συζήτηση που είχε πριν από λίγο καιρό με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της, ποιο είναι το χατίρι που της ζητάει εδώ και χρόνια ο αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλος και δεν του το κάνει με τίποτα.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια πολλές φορές επιλέγει να μοιραστεί με το κοινό στοιχεία από τη ζωή της με τον αγαπημένο της και με τα παιδιά της.

Όπως εξήγησε λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη, ο Ματέο πολύ συχνά της λέει να πάνε ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουν πολλές μέρες, κάτι που η παρουσιάστρια δεν μπορεί με τίποτα.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω, δε μπορώ…», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει και για τις βόλτες με το σκάφος τους (δείτε το εδώ), το οποίο η Ελένη Μενεγάκη έχει δείξει πως λατρεύει.