Stan: Η άκρως τρυφερή εξομολόγηση για την σύντροφό του - «Είμαι πολύ τυχερός που έχω...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Stan: Η άκρως τρυφερή εξομολόγηση για την σύντροφό του - «Είμαι πολύ τυχερός που έχω...»

Ο γνωστός τραγουδιστής Stan βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/11 καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show» όπου μίλησε στον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύντροφο, Βέρα Σωτηροπούλου καθώς οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, το βλέπουμε κάθε Σάββατο στο φιλανθρωπικό show «J2US» μαζί με την Μάρα Μεϊμαρίδη.

Οι δηλώσεις του Stan για την σύντροφό του

«Δεν ξέρω αν θα πάρω μαζί μου τη σύντροφό μου. Θα λείπω περίπου 20 ημέρες. Η αλήθεια είναι ένα από τιμήματα που πρέπει να πληρώσει κάποιος, για να μπορεί να κάνει κάποιος αυτό που κάνω.

Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου, γιατί είναι πολύ σπάνιο ένας άνθρωπος να σου δίνε την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι. Είμαι πολύ τυχερός».

Η σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφο του με αφορμή την επέτειο τους

Μπορεί ο Stan να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media, ωστόσο είναι φουλ ερωτευμένος με την επί δυο χρόνια κούκλα σύντροφο του.

Ο τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Βέρας Σωτηροπούλου, με την οποία κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, αφού δεν θέλουν να τραβούν σχόλια και αδιάκριτα βλέμματα.

Την περασμένη ωστόσο Τετάρτη, ο Stan στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύντροφο του, θέλοντας να ευχηθεί για την επέτειο τους.

«It takes 2 hands to clap», έγραψε χαρακτηριστικά τη λεζάντα της ανάρτησής του, ο τραγουδιστής που μπήκε στην Ακαδημία του House of Fame.

Stan σύντροφος