Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διέρρευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef 6

Επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διέρρευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef 6

Το MasterChef είναι αναμφίβολα ένα από τα ριάλιτι το οποίο δεν έχει περάσει καθόλου αδιάφορο στα μάτια των τηλεθεατών καθώς ύστερα από το τέλος του πριν από λίγους μήνες με νικήτρια την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Star.

Έτσι λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη επέστρεψαν στα τηλεοπτικά πλατό και ξεκίνησαν σιγά σιγά γυρίσματα για το ολοκαίνουργιο MasterChef.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος αποφάσισε να δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τις οντισιόν, γνωστοποιώντας έτσι την έναρξη της νέας σεζόν.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Οι φωτογραφίες με την νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα και το μήνυμα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν και μετά τις δηλώσεις του για το MasterChef 5, έκανε αναρτήσεις με την νικήτρια του διαγωνισμού, Μαργαρίτα. Μάλιστα, τις φωτογραφίες του συνόδευαν επικά σχόλια, αυτά που μόνο ο ίδιος ξέρει να κάνει.

Μετά το πέρας του live, ο κριτής του παιχνιδιού και σεφ, φωτογραφήθηκε με την νικήτρια και κουμπάρα του, όπως την αποκαλεί, στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Να είμαστε καλά να συμφωνούμε να διαφωνούμε να βριζόμαστε με ευγένεια να περνάμε καλά και να πηγαίνουμε παρακάτω… Σας ευχαριστούμε όλους για την παρέα. Καλή αντάμωση...», έγραψε στην λεζάντα του.

Μετά την εμφάνιση της Στην φωλιά των κου κου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε και άλλη ανάρτηση για την μεγάλη νικήτρια.

«Ήταν μια φορά ένας Κινέζος ένας Ιταλός ένας Νεοσμυρνιώτης και μια Μυτιληνιά… Καλό καλοκαίρι σε όλους…», έγραψε αναρτώντας φωτογραφία του μαζί με όλους τους κριτές.