Καμικάζι ο Σάκης Τανιμανίδης - Με την μητέρα του καβάλα στη μηχανή στο Κολωνάκι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμικάζι ο Σάκης Τανιμανίδης - Με την μητέρα του καβάλα στη μηχανή στο Κολωνάκι

Μπορεί να τρέχει από εδώ κι από εκεί με την μετακόμιση (δείτε εδώ τον λόγο που αναγκάστηκαν να μετακομίσουν κι όχι από επιλογή τους) αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του!

Πώς κινείται με ευκολία και γρηγοράδα στο κέντρο της Αθήνας ο Σάκης Τανιμανίδης; Πάνω στη μηχανή του, φυσικά... Και καβάλα μαζί του η μητέρα του Ματούλα, που εδώ και μερικές μέρες έχει κατέβει από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει τον γιο και τη νύφη της με τα εγγόνια και τη μετακόμιση.

Περιττό να πούμε, βέβαια, ότι η γιαγιά τρελαίνεται για τα χάδια και τα παιχνίδια με τις εγγονές της και δεν τις αφήνει μόνες τους ούτε στιγμή. Την περασμένη εβδομάδα των Ταξιαρχών, που η μαμά του γιόρταζε, ο Σάκης έβαλε το “κορίτσι” του στη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και πήγαν βόλτα στο κέντρο της πόλης. “Τα καλύτερα δώρα για τους γονείς είναι χρόνος μαζί τους όχι αντικείμενα”, είπε ο Σάκης ευτυχισμένος που την είχε δίπλα του και όλοι μαζί βρέθηκαν σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν...

Φυσικά από τη γιορτή δεν έλειπαν οι μικρές, που έκλεψαν την παράσταση, καθώς μόλις ο κόσμος εντόπισε την πανέμορφη οικογένεια... στάθηκε να την χαζεύει.

Ο Τανιμανίδης με την μητέρα του

Σάκης Τανιμανίδης μητέρα

Σάκης Τανιμανίδης μηχανή

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ