Εξελίξεις με την υγεία του Γρηγόρη Αρναούτογλου που νοσεί με κορωνοϊό

Ποια η κατάστασή του σήμερα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Γρηγόρη Αρναούτογλου που νοσεί με κορωνοϊό

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης 17/11 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η μπάντα του The 2night show βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αιτία τα κρούσματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο πλατό της εκπομπής.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο Γρηγόρης

Σε επικοινωνία του «Happy Day» με τον παρουσιαστή, εκείνος επιβεβαίωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως είναι εμβολιασμένος και το περνάει ελαφριά στο σπίτι.

Το τελευταίο γύρισμα του «The 2Night Show» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και ενώ πάντα πριν από κάθε γυρίσματα κάνουν τεστ, αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχε βγει θετικό, καθώς ίσως είχε χαμηλό ιικό φορτίο.

Να σημειωθεί πως έγινε γνωστό ότι έχει νοσήσει και ο Γιώργος Λιανός που είναι συνεργάτης του Γρηγόρη στο ραδιόφωνο αλλά εκείνος με σημερινές του δηλώσεις εξέφρασε το πόσο έξαλλος είναι που... βγήκαν στην φόρα προσωπικά του δεδομένα, όπως αυτό το θέμα υγείας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Σε ένα πρωινό ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Λιανός μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει στον Sfera 102,2 την Πέμπτη. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που τον θέλουν να νοσεί από κορωνοϊό.

Το σχετικό ηχητικό απόσπασμα αναμεταδόθηκε επίσης στο Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κορωνοϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο».

«Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.