Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Κόλλησε και η μπάντα του The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως γράφεται τα τελευταία λεπτά στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το DEBATER ο παρουσιαστής κόλλησε τον ιό.

Μάλιστα, θετική βρέθηκε και η μπάντα της εκπομπής του The 2night show, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα του βραδινού show να "παγώνουν".

Μπορεί ο παρουσιαστής να χαίρεται την αγαπημένη του Νάνσυ Αντωνίου, ωστόσο, τώρα περνάνε μερικές δυσκολίες.

Θρήνος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - "Τώρα θα κλάψω για σένα..."

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή τα ξημερώματα της Τετάρτης (10-11) μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτησαν και δημόσια ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα, είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον τραγουδιστή, τον οποίο είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον Μάιο του 2019.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λοιπόν δημοσίευσε δύο κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«????Αγαπημένε Χρήστο σε ευχαριστώ που πάντα μου έδειχνες εμπιστοσύνη και ερχόσουν σαν καλεσμένος στις εκπομπές που παρουσίαζα,ξέρω ότι δεν γούσταρες τις συνέντευξεις,ούτε και τα πολλά σούρτα φέρτα, ομως πάντα κάναμε ωραίες σταράτες κουβέντες… εχω κλάψει για πολλά πράγματα Χρήστο… τώρα θα κλάψω για σένα… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!».

Λίγα λόγια για τον Αρναούτογλου

Το 2001, ύστερα από 10 τηλεοπτικές σεζόν σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να εγκατασταθεί και να εργαστεί στην Αθήνα παίρνοντας μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Εκεί ξεκίνησε να παρουσιάζει την σατιρική εκπομπή "Στην Πρίζα" μαζί με τους Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Στεργίου. Η εκπομπή δε σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε λίγους μήνες μετά. Το ίδιο διάστημα ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή "Chilli" στο ίδιο κανάλι μαζί με τους Βαγγέλη Περρή και Τάκη Γιαννούτσο.

Από το 2003 μέχρι και σήμερα έχει χαράξει μια μεγάλη επιτυχία στον χώρο της τηλεόρασης.