Βγήκε εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιανός - «Είναι ιατρικό και προσωπικό δεδομένο! Δικαίωμα μου...»

Απίστευτο ξέσπασμα στον αέρα του ραδιοφώνου μετά από δημοσιεύματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγήκε εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιανός - «Είναι ιατρικό και προσωπικό δεδομένο! Δικαίωμα μου...»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιανός μετά από το δημοσίευμα που γράφει πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Έτσι, στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει στον Sfera 102,2 έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα, χωρίς ωστόσο, να το διαψεύδει αλλά ούτε και να το επιβεβαιώνει.

Βέβαια, ο συνεργάτης του στην εν λόγω εκπομπή, Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι θετικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα αφού είναι εμβολιασμένος.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού

«Χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κορονοϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο».

«Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Θρήνος για τον Γιώργο Λιανό

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον καλλιτεχνικό χώρο, με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μπουγάς. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν δημοσίως, ήταν και ο Γιώργος Λιανός.

Λίγο διάστημα πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, αφού ήδη γίνονται πολλές συζητήσεις με πρόσωπα της showbiz για το Survivor 5, βυθίστηκε στην θλίψη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του συνθέτη Τάκη Μπουγά και του ευχήθηκε "Καλό ταξίδι".

Θρήνος για τον Γιώργο Λιανό λόγω του θανάτου του Τάκη Μπουγά