Νίκος Ξανθόπουλος: Η ανάρτηση για τον εγγονό του - "Βρε διάβολε ξέρεις τι πας να κάνεις;"

Η πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση του να γίνει ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Ξανθόπουλος: Η ανάρτηση για τον εγγονό του -

Σε μια ανάρτηση για τον εγγονό του προχώρησε πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Ξανθόπουλος ο οποίος ανακοίνωσε πως ο πρώτος αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά του και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα μοιράστηκε τον τρόπο που αντέδρασε στην απόφαση του εγγονού του αλλά και τα πρώτα τους λόγια.

Η ανάρτηση του Ξανθόπουλου για τον εγγονό του

«Έν τέλει ο μικρός μου ο εγγονός το αποφάσισε, θα γίνει ηθοποιός.

Βρέ διάβολε ξέρεις τί πάς να κάνεις; Ξέρεις τί φουρτούνες έχεις να παλέψεις ;

- Ξέρω παππού αλλά θέλω να γίνω ηθοποιός .

- Βρέ θα πεινάσεις . Πώς θα ζήσεις την οικογένεια σου; Είναι δύσκολα τα πράματα , ξεπερνάνε τις αντοχές του ανθρώπου .

Τίποτα αυτός απο το ένα αυτί μπαίνουν αυτά που του λέω απ τ άλλο βγαίνουν .

Εγώ θα γίνω ηθοποιός...

Σύνθετη η αποστολή του ηθοποιού . Εκτός απ τη διδαχή, απ το πνευματικό μέρος , είναι και βιοποριστικό επάγγελμα , πρέπει να ζήσεις, να συντηρήσεις την οικογενειά σου. Ακόμα κι οι μαθητές του Χριστού , λέγεται ότι είχαν κι ένα επάγγελμα.

Ο Κατράκης θυμάμαι μας έλεγε πώς το θέατρο είναι δουλειά για πλούσιους ανθρώπους , να δημιουργούν απερίσπαστοι . Και ο Κούν, ότι ο ηθοποιός πρέπει νάναι ασκητής...Δεν θα ζώ να τον δώ να θαλασσοδέρνεται , αλλά απο τώρα μούβαλε μιά ακόμη έγνοια .. Άντε κι ο θεός βοηθός..» έγραψε ο Νίκος Ξανθόπουλος, λίγο μετά το συγκινητικό αντίο του στον Ανέστη Βλάχο.

Η ανάρτηση του Ξανθόπουλου για τον εγγονό του

Η "επίθεση" που δέχτηκε από την ανιψιά του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος παραμένει ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καθώς ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή.

Ο 87χρονος πλέον ηθοποιός ζει με την σύζυγό του στην Παιανία ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά αλλά και εγγόνια. Ο Νίκος Ξανθόπουλος έχει κάνει δυο γάμους, από τον πρώτο του απέκτησε έναν γιο με την Ελένη Καρπέτα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Ξανθόπουλος έζησε δύσκολες στιγμές, αφού συμμορίες Ρομα κατέβαζαν τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ.

Η κύρια αιτία λοιπόν που η ανιψιά του, του επιτέθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ήταν επειδή δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου του από το δεύτερο γάμο για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Στην συνέχεια η ανιψιά του σχολίασε χαρακτηριστικά «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιάδου, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη»

και ο ίδιος απάντησε «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο..»

Οι ευχές του ηθοποιού Νίκου