Πένθος στο Love It - Το ανακοίνωσε στον αέρα της σημερινής (18/11) εκπομπής

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πένθος στο Love It - Το ανακοίνωσε στον αέρα της σημερινής (18/11) εκπομπής

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο σεφ της εκπομπής Love It, Αλέξανδρος Παπανδρέου, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, νικημένος από τον καρκίνο. Την δυσάρεστη ανακοίνωση την έκανε το πρωί της Πέμπτης (18/11) η Ιωάννα Μαλέσκου, στον αέρα της εκπομπής της.

Ο ίδιος πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη (9/11) δεν μπόρεσε μάλιστα να συγκρατήσει τα δάκρυά του, την ώρα που αναφέρθηκε στη θεία του που έφυγε από κορωνοϊό, αλλά και στον πατέρα του, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως ο πατέρας του, που ήταν γιατρός αλλά δεν είχε εμβολιαστεί, έχασε την μάχη με την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της να αποκαλύπτουν τον λόγο της σημερινής του απουσίας από την εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Μαλέσκου στο Love It για την απώλεια του πατέρα του Παπανδρέου

Παραλίγο να πεθάνει στην γέννα η Ιωάννα Μαλέσκου - Η συγκλονιστική ιστορία που κρύβει το παρελθόν της

Με αφορμή την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πήγε να πεθάνει στην γέννα, καθώς γεννήθηκε καθιστή. Σε κίνδυνο μάλιστα, εκτέθηκε και η μητέρα της.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως ήταν θέμα αν θα μείνει στη ζωή το μωρό ή η μαμά ή και αν πεθάνουν και οι δυο. Ωστόσο, τα κατάφεραν!

«Γεννήθηκα με δυσκολία, καθιστή ουσιαστικά. Ήταν το θέμα αν θα μείνει στη ζωή το μωρό ή η μαμά. Εκεί καταλαβαίνεις πόσο κλονίζονται οι οικογένειες και η κάθε μάνα έχει αυτό το δέσιμο και τη λατρεία.

Πέρασε δύσκολα η μαμά μου. Είναι πολλά θέματα. Ήταν και μεγάλο το διάστημα της δικής μου παραμονής στη θερμοκοιτίδα. Τώρα κάπου η μαμά θα σκουπίζει τα δάκρυά της» είπε χαρακτηριστικά μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε με τον σύντροφό της.