Νίκος Μπάρκουλης: «Εγώ σαν πατέρας χειρότερα θα έκανα» - Στήριξε τη μητέρα του στο θέμα με την Βανδή

Όσα είπε στις πρώτες του δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μπάρκουλης: «Εγώ σαν πατέρας χειρότερα θα έκανα» - Στήριξε τη μητέρα του στο θέμα με την Βανδή

Ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε στο Happy Day σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την μητέρα του και την Δέσποινα Βανδή, έπειτα από μια ανάρτηση που έκανε η κ. Μαίρη για την κριτική που του ασκήθηκε στο J2US.

Ο νεαρός αναρωτήθηκε ποιο είναι το πρόβλημα των υπολοίπων, από τη στιγμή που η τραγουδίστρια έδειξε κατανόηση.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρκουλη

«Έπρεπε να βάλω μια τελεία. Είδα και κάπου ότι συνήθως εγώ βάζω τις τελείες και αυτό ισχύει. Κοιμήθηκα δύο ώρες και δεν την πρόλαβα. Προτιμούσα να το συζητήσουμε μαζί. Δεν έβρισε κανέναν, δεν έθιξε κανέναν. Κι εγώ σαν πατέρας στο μέλλον και χειρότερα θα έκανα».

«Δεν νιώθω ότι αδικήθηκα, κυρίως εγώ δεν τα πήγα έτσι όπως περίμενα. Όλοι έγιναν κριτές. Η κ.Βανδή το κατάλαβε γιατί είναι μάνα. Οι υπόλοιποι γιατί είχαν θέμα. Δεν επιτρέπεται να πούμε τη γνώμη μας; Εγώ πάντα θα λέω τη γνώμη μου. Είτε λάθος, είτε σωστή. Αφού όλοι είναι κριτές ας δοκιμάσουν όλοι να γίνουν γιοι ενός τιτάνα. Κανείς δεν είναι κριτής».

"Ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει" - Οι δηλώσεις της Μαίρης για την Βανδή

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να γίνει όλο αυτό, και πως απλά αντέδρασε παρορμητικά καθώς στεναχωρήθηκε όταν είδε τον γιο της να κλαίει.

«Όταν έκανα την ανάρτηση ο Νίκος κοιμόταν και όταν ο Νίκος κοιμάται εγώ μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι. Όταν τον άκουσα και έκλαιγε… Αντιδρώ πολύ παρορμητικά σε κάτι τέτοια. Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο… εντάξει παιδιά, μάνα είμαι… Ο Νίκος έχει την εντύπωση πως ότι και να κάνει δε θα του πουν τίποτα καλό. Έκανα την ανάρτηση και την κατέβασα μετά από δέκα λεπτά.

Δε μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει. Όταν ξεκίνησε με το Just και με πέρνανε τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι για να συμμετέχει τους είπα ότι το παιδί μου είναι άφωνο. Μάνα, μάνα αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Μου λέγανε «να συμμετέχει, θα του μάθουμε εμείς» και έλεγα ότι το παιδί μου είναι άφωνο.

Κι ο Νίκος πρώτη φορά βρέθηκε στην τηλεόραση. Και ο Νίκος τους αγαπάει όλους και μετά μπήκε και έγραψε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ευαίσθητος. Είναι 20 χρονών. Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Είχα προηγούμενα μαζί της;» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη.