Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: «Όταν με χώρισε σύντροφος μου, σκέφτηκαν να σκοτώσω το...»

«Τρόμαξα πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: «Όταν με χώρισε σύντροφος μου, σκέφτηκαν να σκοτώσω το...»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε η Ελένη Κοκκίδου. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά Μην Αρχίζει την Μουρμούρα και πρόσφατα αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχασε 35 ολόκληρα κιλά, μίλησε για την ζωή της και τα όσα έχει βιώσει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό που είχε πριν χρόνια, ο οποίος την πλήγωσε τόσο πολύ, που έφτασε σε σημείο να σκεφτεί να σκοτώσει το κατοικίδιο του.

Η αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου για το χωρισμό της

«Ήθελα να έχω οικογένεια αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Έτσι δεν έκανα οικογένεια όταν ήταν ο καιρός μου στα 33 μου χρόνια. Μετά δεν έτυχε να γνωρίσω κάποιον άνθρωπο με τον οποίο να συγκλίνουν οι ζωές μας. Γι’ αυτό και δεν έχω οικογένεια, δεν είναι ότι δεν το θέλησα. Τα παιδιά για μένα είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης. Αυτό το τραύμα μου πήρε χρόνο αλλά το ξεπέρασα. «Έχω μάθει να ζω μόνη μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Δεν μελαγχολώ ούτε στεναχωριέμαι», είπε.

Και συνέχισε: «Τρόμαξα πολύ σε έναν χωρισμό που είχα καθώς μια μέρα πέρασε μια σκέψη πως θα ήθελα να σκοτώσω κάτι που αγαπούσε αυτός. Πέρασε τελείως φευγαλέα από το μυαλό μου. Ένα ζώο συγκεκριμένα γιατί με χώρισε εκείνος».

Ελένη Κοκκίδου σύντροφος χωρισμός

Το bullying που έζησε η Ελένη Κοκκίδου για τα κιλά της

Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο bullying που έχει ζήσει για τα κιλά της. Η ίδια αποκάλυψε πως ο θάνατος του μπαμπά της και οι απώλειες που βίωσε τότε, την έκαναν να πιαστεί από το φαγητό.

«Ήταν ένας κύκλος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα μου. Μου συνέβησαν πολλές απώλειες και δυσάρεστα γεγονότα. Φύγανε άνθρωποι που είχαν σχέση με την παιδική μου ηλικία και η αντίδραση μου ήταν να πιαστώ από κάπου και πιάστηκα από το φαγητό, τους υδατάνθρακες.

Ήταν υπαρξιακή η ανάγκη μου να βγάλω από πάνω μου το έρμα, όπως τα πλοία, το βάρος για να μπορέσω να φύγω. Είχα την ανάγκη να διώξω από πάνω μου πράγματα που ήταν συναισθηματικές εξαρτήσεις, δεν ήταν ανάγκη για το φαγητό.

Έχω βιώσει και εγώ το bullying που γίνεται στους παχύσαρκους στον δρόμο, στα αυτοκίνητα κυρίως, όταν οδηγείς. Μπορεί κάποιος να γυρίσει και να σου πει “τι λες βρε χοντρή…”.

Υπάρχει ένας φοβερός ρατσισμός εναντίον των ανθρώπων που έχουν παραπάνω κιλά, από το σχολείο. Εγώ υπήρξα αδύνατο παιδί, αλλά δεν είχα μάθει να φέρομαι έτσι, από την οικογένειά μου. Ωστόσο, έχω ζήσει όμως το να είναι κάποιος στον δρόμο και επειδή του έκοψα τη θέση να πει “άντε βρε χοντρή”.

Είναι απαράδεκτο, γιατί όταν μιλάς έτσι εσύ δεν έχεις αδυναμίες. Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί κάποιος έχει παραπάνω κιλά. Εσύ ο φοβερός τύπος, ο κούκλος ή η κούκλα που μιλάς υποτιμητικά για τον άλλον, δεν ξέρουμε τι κάνεις σπίτι σου όταν πας, αν δέρνεις τη γυναίκα σου. Δεν σε κάνει καλύτερο από τον άλλον», εξομολογήθηκε.