Ελένη Γερασιμίδου: «Στεναχωρήθηκα! Δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Καπουτζίδη»

'Μην πούμε όμως κάτι άλλο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Γερασιμίδου: «Στεναχωρήθηκα! Δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Καπουτζίδη»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου το πρωί της Πέμπτης (18/11). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη η οποία όμως τελικά δεν προχώρησε.

Οι δηλώσεις της Γερασιμίδου για τον Καπουτζίδη

«Στεναχωρέθηκα πολύ και δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μην πούμε όμως κάτι άλλο, σας παρακαλώ πολύ.

Δεν θέλω άλλο… Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά. Ποτέ. Μέχρι εκεί… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί είχα πει το «ναι» από τον περασμένο Γενάρη».

«Είναι κάτι στενάχωρο και δεν θέλω να...» - Το σχόλιο του για την Ελένη Γερασιμίδου

Για την νέα του σειρά με τίτλο «Σέρρες» μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης το πρωί του Σαββάτου (16/10) στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Γερασιμίδου.

«Φέτος επιστρέφω τηλεοπτικά και με τη σειρά “Σέρρες” που πραγματεύεται έναν πατέρα και τη σχέση με τον ομοφυλόφιλο γιο του. Οι gay χαρακτήρες κατά την εφηβεία μου ήταν αντικείμενα χλευασμού, είτε ήταν αντικείμενα κακοποιητικών συμπεριφορών ή ξυλοδαρμού ή να είναι άνθρωποι στο περιθώριο. Αυτή τη φορά είναι στο προσκήνιο και σε πρώτο ρόλο.

Χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί αντίστοιχα ένας έφηβος, όπως ήμουν και εγώ και δεν είχα τι αν δω και ήμουν λίγο χαμένος και έλεγα ή θα ζω το ένα ή θα ζω το άλλο! Ένας έφηβος τώρα θα μπορεί να δει τη ζωή ενός πατέρα με τον ομοφυλόφιλο γιο του και είναι κάτι πρωτοποριακό για την ελληνική τηλεόραση. Οι άντρες, ασχέτως σεξουαλικότητας, που έχουν διαβάσει το σενάριο έχουν συγκινηθεί πολύ. Θα κάνω ένα μικρό πέρασμα στη σειρά μου, αν και δεν είχα σκοπό να παίξω».

Για το «Παρά Πέντε»: «Χαίρομαι που στην περίοδο της καραντίνας ο κόσμος γελούσε που έβλεπε “Παρά Πέντε”».

Για την Eurovision: «Δεν ξέρω αν θα με δείτε φέτος στην Eurovision, αυτό είναι μία επιλογή της ΕΡΤ».

Για το ότι δεν θα συνεργαστεί με την Ελένη Γερασιμίδου: «Είναι κάτι στενάχωρο και δεν θέλω να το συζητήσουμε εδώ στο πόδι».