Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Η σημερινή ημέρα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς η κορούλα τους έχει τα γενέθλιά της. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω του κορωνοϊού.

Να τονίσουμε πως το ζευγάρι είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι λοιπόν οι δυο τους θέλησαν να ευχηθούν στην Ισμήνη τους "χρόνια πολλά" αφού έγινε 13 ετών.

Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό της κόρης της, σε μία πολύ τρυφερή εικόνα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

«Χρόνια πολλά πολλά Ισμηνού μου. Γερή, ευτυχισμένη και τρανή! Όλα για εσένα και τίποτα λιγότερο. Σ´αγαπάω από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη

Ο Γιάννης Αϊβάζης δημοσίευσε μία φωτογραφία της Ισμήνης και τη συνόδευσε γράφοντας: «Ισμηνη +Γιαννης = Love For Ever. Το ορκίζομαι μωρο μου. Να σε Χαίρομαι μωρό, πολύχρονη!».

Κορινθίου: «Παρακολουθούμε το οξυγόνο του Γιάννη ακόμα και θα πάμε και για...»

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάνης Αϊβάζης πέρασαν μια αρκετά δύσκολη περίοδο λόγω του κορωνοϊού που τους χτύπησε την πόρτα καθώς ο γνωστός ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες, λόγω χαμηλού οξυγόνου.

Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day», όπου αναφέρθηκαν στην περιπέτεια που είχαν. Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ίδια το πέρασε ήπια, συγκριτικά με τον σύζυγό της.

«Έκανα 38 πυρετό για μια μέρα και μετά είχε δεκατάκια. Παρακολουθούμε το οξυγόνο του Γιάννη ακόμα και θα πάμε και για εξετάσεις καρδιάς και πνευμόνων να δούμε τι γίνεται.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ότι τον άφησα στο νοσοκομείο και μετά όταν έμαθα ότι είχα κι εγώ και στην Ισμήνη δεν είχε φανεί και ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι. Ήμουν κλειδωμένη μέσα στο δωμάτιο». ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε:«Δεν είμαστε άτρωτοι. Έτυχε, έγινε, σίγουρα δεν το θες να σου συμβεί. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Όταν μπαίνεις στο νοσοκομείο και ξέρεις ότι έχουν φύγει άνθρωποι ή διασωληνώνονται, ανησυχείς μη σου συμβεί το ίδιο.

Δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί. Είσαι μόνος σου. Ήρθα σε επαφή με άνθρωπο που ήρθε σε επαφή με κρούσμα. Ήταν συνεργάτης που έκανε κάθε μέρα τεστ. Είμαι μια χαρά, επανέρχεται και η όσφρηση και η γεύση».