«Μη γνωρίζοντας αν η γυναίκα μου είναι ζωντανή…» - “Πάγωσαν” Σκορδά και Λιάγκας στο Πρωινό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μη γνωρίζοντας αν η γυναίκα μου είναι ζωντανή…» - “Πάγωσαν” Σκορδά και Λιάγκας στο Πρωινό

Το πρωί της Πέμπτης 18/11 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ο Ηλίας Βαλάσης, ο οποίος αναφέρθηκε για ένα θαύμα που έζησε με αποτέλεσμα να αφήσει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα "άφωνους".

Μάλιστα, τον ίδιο τον είχαμε γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε το πραγματικό ποσό που είχε πάρει για δύο μήνες στο παιχνίδι. (δείτε εδώ)

Οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση

«Ήμουν γυναικάς. Μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες, έκανα έκτροπα. Ήθελα να ξαναγυρίσω πίσω στα πάθη μου και στα λάθη μου. Μου είπε ο πνευματικός μου «Μην το κάνεις αυτό, ο Θεός θα σε συνεφέρει και θα είναι δύσκολο για σένα». Εγώ δεν το άκουσα.

Το ίδιο βράδυ τσακώνομαι άσχημα με τη γυναίκα μου και της λέω «Τέλος, χωρίζουμε». Ανεβαίνουμε στη μηχανή και στο επόμενο στενό μετωπική. Η γυναίκα μου πέταξε 15 μέτρα μακριά. Εγώ επί τόπου έσπασα 16 πλευρά. Επειδή δεν πονούσα καθόλου και δεν μπορούσα να κουνηθώ, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι πάρα πολύ άσχημο…

Και λέω πάει, δεν θα ζήσω. Βλέπω τη γυναίκα μου εκεί και θεωρώ αδιανόητο αυτός ο άνθρωπος να έχει χαθεί και η αιτία να είμαι εγώ. Απείλησα τον Θεό τον ίδιο και του είπα «Τέλος! Θέλω να ζει.

Και λέω αν ζει θα αλλάξω τη ζωή μου όλη. Πάω με 16 κόκκαλα σπασμένα ανάποδα μέχρι εκεί, μη γνωρίζοντας αν η γυναίκα μου είναι ζωντανή ή νεκρή και της λέω «Θεοδώρα». Σηκώνεται όρθια και μου λέει «Γιατί είσαι κάτω; Τι έγινε»; Δεν είχε καταλάβει καν τι είχε γίνει, δεν είχε πειραχτεί μια τρίχα από τα μαλλιά της.

Και της λέω «Αγάπη μου θα σε παντρευτώ, θα κάνουμε παιδιά, αν ζήσω». Και εκείνη τη στιγμή άρχισα να πονάω και λέω θα ζήσω. Άρχισα να πονάω πάρα πολύ».

"Στο Survivor έφαγα γλάρους και χελώνες"

«Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης το είδα σε μια κλίμακα που δεν φανταζόμουν στη ζωή μου. Ψάχναμε όλοι μας φαγητό. Αλλά αυτοί που θέλαμε να φέρουμε πραγματικά τροφή στην ομάδα περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Χαλάγαμε πάρα πολύ ενέργεια για βρούμε τροφή και αυτό που βρίσκαμε ήταν τίποτα, ένα μηδέν. Έφαγα γλάρους και χελώνες και απαγορευόντουσαν αυστηρώς. Η χελώνα ήταν προστατευμένο είδος από την κυβέρνηση. Δεν το σκέφτεσαι, με το που την είδα το πρώτο πράγμα που είπα είναι φαγητό», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε για μια πρόταση που είχε δεχθεί για να κάνει θέατρο και την απέρριψε για λόγους ηθικής.

«Μου πρότειναν πάρα πολλά λεφτά για μια παράσταση. Μου είπαν ότι είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και ζήτησα να δω το κείμενο. Μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να συμφωνήσω για να δω το κείμενο. Μετά από δύο ώρες που παρακαλούσα να μου δώσουν το κείμενο μου είπαν τελικά ότι σε όλη την παράσταση θα είμαστε γυμνοί. Πες το μου από την αρχή και αν η ηθική η δική μου και οι αρχές μου συμφωνούν θα το κάνω» εξήγησε ο Ηλίας Βαλάσης.