Βανδή - Βίσση: Θα ανέβουν μαζί στη σκηνή; - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βανδή - Βίσση: Θα ανέβουν μαζί στη σκηνή; - Τι συνέβη;

Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση είναι δυο προσωπικότητες οι οποίες πέρα από αμφιλεγόμενες έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Μπορεί η "κόντρα" τους να κράτησε αρκετά χρόνια σε μεγάλο βαθμό, κυρίως από τα media. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν οι δυο τραγουδίστριες εμφανίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 στο πλατό του “J2US”, όταν τραγούδησαν μαζί και στο τέλος επισφράγισαν τη συμφιλίωσή τους με ένα φιλί στο στόμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του DEBATER, όπως φαίνεται οι δυο τραγουδίστριες αναμένεται να βρεθούν και πάλι στην σκηνή του “Barbarella” στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, το πολυ αναμενόμενο “σμίξιμό τους” θα γίνει αύριο Παρασκευή και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο της Δέσποινας Βανδή - Την έπιασαν να φιλιέται και όχι με τον Μπισμπίκη

Μπορεί πρώτο θέμα σε εκπομπές και sites να είναι η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη - δείτε κοινές φωτογραφίες, ωστόσο πλέον την σχέση αυτή έχει επισκιάσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί από χθες 9/11 το βράδυ. Έπιασαν την τραγουδίστρια να φιλιέται με... την Άννα Βίσση!

Μετά την κοινή τους εμφάνιση στο J2US και το φιλί τους επί σκηνής, οι δυο τραγουδίστριες είναι αχώριστες. Έχουν γίνει πολύ καλές φίλες και τα πειράγματα στα social media, όπως και οι συναντήσεις είναι πολλές.

Το βράδυ της Τρίτης 9/11 λοιπόν ο Χάρης Σιανίδης γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Ο μετρ των δημοσίων σχέσεων, διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό μαγαζί στην Βουλιαγμένη και ανάμεσα στους καλλιτέχνες ήταν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή.

Το βίντεο με το φιλί Βανδή - Βίσση