Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου»

«Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου»

Πριν μερικά 24ωρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Το απόγευμα της Πέμπτης 18/11 ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε τις πρώτες του ώρες με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα του για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα».

«Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα.

Είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα κιλά του τα οποία επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας του: «Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ. Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω».

"Ήταν δύσκολη νύχτα! Δε μπόρεσα να κοιμηθώ" - Οι πρώτες δηλώσεις για την υγεία του

Ο γνωστός παρουσιαστής μάλιστα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (18/11) στην ραδιοφωνική του εκπομπή και τόνισε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη νύχτα.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα.

Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος».