Ατύχημα για τον Τζιοβάνι Σκαράτζι - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ατύχημα για τον Τζιοβάνι Σκαράτζι - Τι συνέβη;

Τον Τζιοβάνι Σκαράτζι τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο μαγειρικό ριάλιτι του STAR, κοινώς «MasterChef». Ο ίδιος μπορεί να μην ήταν ο μεγάλος νικητής καθώς κέρδισε η Μαργαρίτα, ωστόσο κέρδισε την αγάπη τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αφού του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφίες με πατερίτσες ανακοινώνοντας έτσι το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την κόρη του.

Η ανάρτηση του Τζιοβάνι Σκαράτζι

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε: «Το να είσαι αστείος μπαμπάς στα 45, έχει επικίνδυνα αποτελέσματα».

Ατύχημα - Πως είναι η υγεία του Τζιοβάνι;

Κοινές διακοπές στην Ρόδο για τον Τζιοβάνι και την Μαργαρίτα - Κολλητοί μετά το Masterchef

Κοινές διακοπές στην Ρόδο κάνει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι. Οι δυο τους φαίνεται να κρατούν άριστες σχέσεις μετά το Masterchef.

Η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής φαίνεται πως κρατά τον λόγο της καθώς είχε δώσει την υπόσχεση να βρεθεί στη Ρόδο τον Αύγουστο για να κάνει διακοπές με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι, ενώ πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί και με τον Παύλο Χάππιλο.

Ο Ιταλός σεφ έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram για τα νέα δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά. Λόγω όμως της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα οι δύο σεφ δεν ήθελαν να κάνουν γιορτές, απλώς να μοιραστούν την εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχαν δώσει.

«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες.

Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες. Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι! Τζιοβάνι-Μαργαρίτα».