Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λεωνίδας Κακούρης: «Το θέατρο στις δυσκολίες ήταν πάντα μία διέξοδος για μένα»

«Προσπαθούσα σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω δύναμη»

Λεωνίδας Κακούρης: «Το θέατρο στις δυσκολίες ήταν πάντα μία διέξοδος για μένα»
News 18.11.2021 21:55
Από Ίρις Βίλα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/11 η Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». Ο γνωστός ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά του και προχώρησε σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής του, σε αυτές που ουσιαστικά τον έκαναν να βρει διέξοδο στην τέχνη. Μάλιστα, μπορεί ο ρόλος του στις «Άγριες Μέλισσες» να είναι αντίθετος με εκείνον στην πραγματική ζωή ωστόσο έχει αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη

«Το χειρίστηκα με το να το αποδεχτώ. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν πάρα πολλά στοιχεία από κάτι ξαφνικό πχ. Ένα ατύχημα.

Σε εκείνη την ηλικία ήμουν πιο εσωστρεφής και προσπαθούσα να μπορέσω σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω λίγο δύναμη και κουράγιο να συνειδητοποιήσω αυτό που έχει συμβεί και μετά να ξεζουμάρω και να φύγω από το κάδρο και να φύγω από το προσωπικό μου δράμα και να κοιτάξω γύρω μου.

Αν κοιτάξουμε γύρω μας αισθανόμαστε τυχεροί ακόμα κι αν έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τους έχει συμβεί κάτι πολύ χειρότερο. Επίσης, μια πάρα πολύ όμορφη διέξοδος για εμένα ήταν το θέατρο, το οποίο λειτουργεί ευεργετικά.

Όλα αυτά που έχεις περάσει, σε κάποιους γίνονται βιβλίο, σε εμάς γίνονται ρόλοι. Από τον δικό μας ψυχικό κόσμο αντλούμαι για να μπορέσουμε να το ταιριάξουμε σε έναν ήρωα. Με θυμάμαι να κάθομαι να ξενυχτάω να διαβάζω, έχω φίλους. Στην ηλικία των 19 ετών ερωτεύτηκα, είχα την πρώτη μου μεγάλη σχέση, ήταν μεγαλύτερη μου η κοπέλα τότε.

Οι ανάγκες του μέσα μας μας διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας σε κάθε περίπτωση. Δεν πρέπει να είμαστε ρόλοι στη ζωή μας. Πρέπει να είμαστε αληθινοί, η ζωή είναι πιο πεζή αλλά και πιο ποιητική. Μέσα από ένα άγγιγμα μπορεί να βγει ποίηση».

«Η κόρη μου δεν βλέπει Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης, λίγο μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών, ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία απίστευτη εξομολόγηση για την οικογένειά του και για τα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως η κόρη του δεν παρακολουθεί τη σειρά.

«Η οικογένειά μου είναι μια κανονική οικογένεια, άντρας, γυναίκας, δύο παιδιά… Και σκυλί. Δεν είμαστε καρτ ποστάλ… Η κόρη μου είναι 15 ετών και ο γιος μου 11. Είναι πολύ καλά παιδιά, συνεννοούμαστε. Η κόρη μου, βέβαια, είναι στη σκληρή εφηβεία, στο κομμάτι οικοδομή, που λέω εγώ. Κάνω αναδρομή στη δική μου εφηβεία. Και σε εμένα έφταιγαν τα πάντα, ένιωθα ότι πιέζομαι και δεν ήξερα τον λόγο που πιέζομαι. Είμαστε στα καλά μας τώρα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης, αναφορικά με τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν το παρακολουθούν το έργο τα παιδιά μου. Η κόρη μου βλέπει σειρές στο Netflix. Δεν λέω ότι αν τύχει κάποιο επεισόδιο, θα κάτσει να το δει. Η γυναίκα μου βλέπει φανατικά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λεωνίδας Κακούρης: «Του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών»

Λεωνίδας Κακούρης: «Για κάποιους από αυτούς είχαμε ακούσει κάποιες φήμες ή ψιθύρους»

Share