Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η συνεργασία - έκπληξη!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μετά από την επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε σε όλους πως είναι μαχήτρια καθώς μπορεί να σταθεί και μόνη της στα πόδια. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ίδια μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη αναμένεται να συνεργαστούν.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Instagram η κοπέλα, η ιστορία της οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα ξεκινήσει να κάνει podcast σε εβδομαδιαία βάση στο pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη και θα έχει καλεσμένους πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

«Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές.

Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Που την βρήκε τόσο δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας. Συντονιστείτε και το podcast της Ιωάννας έρχεται».

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την δημόσια εμφάνιση της στην εβδομάδα μόδας

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση, μετά το τέλος της δίκης για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την Έφη Καρακάντζουλα. Η γυναίκα φορώντας μια μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και συγκεκριμένα την επίδειξη του Τάσου Μητρόπουλου για να στηρίξει τη φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της Τερέζα.

«Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι δική μου τιμή που με κάλεσε ο Τάσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της, την Τερέζα. Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση και να μπορέσω να βρεθώ εδώ. Οπότε, αυτό το πετύχαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένη», είπε αρχικά.

«Η Αννίτα είναι στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό ήρθα κι εγώ σήμερα εδώ, για να την υποστηρίξω. Και οι δύο αυτές γυναίκες είναι πανέμορφοι άνθρωποι, το οποίο είναι το σημαντικό για μένα», πρόσθεσε.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είπε από πλευράς της: «Η Ιωάννα έβαλε ένα πολύ ωραίο ρούχο και μια περούκα κι ένιωσε για πρώτη φορά φυσιολογική. Ήταν η πρώτη φορά που μου είπε “νιώθω όμορφη όπως παλιά”. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο η Ιωάννα».