Familiar: Συγκινήθηκε on air ο Ετεοκλής Παύλου - Η έκπληξη της Ελένης Χατζίδου

«Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνον»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Familiar: Συγκινήθηκε on air ο Ετεοκλής Παύλου - Η έκπληξη της Ελένης Χατζίδου

Στην σημερινή εκπομπή «Familiar» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open, ο Ετεοκλής Παύλου υποδέχτηκε στο πλατό μια ιδιαίτερη καλεσμένη καθώς ήταν η αγαπημένη του σύζυγος, Ελένη Χατζίδου. Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Μάλιστα, μόλις μπήκε στο πλατό τον αγκάλιασε και τελικά μάλλον εκείνη τον «στρίμωξε», αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες για τη ζωή τους, τη γνωριμία τους και την πρόταση γάμου που της έκανε.

«Ο Ετοκλής ξυπνάει από τις 5 το πρωί και επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι. Τις καθημερινές είναι δύσκολα τα πράγματα, κάποιες φορές δεν βλέπει ούτε το μωρό».

Έχω μάτια μόνο για τον άντρα μου, δεν υπάρχει καλύτερος από τον άντρα μου. Δεν ξέρω αν με φλερτάρουν, εγώ δεν κοιτάω. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και μου λείπει επειδή δεν τον βλέπω».

Η συγκίνηση Ετεοκλή - Χατζίδου στο Familiar

«Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και...»

Ο Ετεοκλής Παύλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την αγαπημένη του, Ελένη Χατζίδου καθώς πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ δίπλα τους όπως είναι αναμενόμενο είχαν την κόρη τους αλλά και στενούς φίλους και συγγενείς.

Μέσα σε όλα ο ίδιος παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Open «Open Weekend». Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για τις πρώτες αντιδράσεις της κόρης του, όταν εκείνη άρχισε να αντιλαμβάνεται το τεχνητό μέλος του ποδιού του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε στη φάση τώρα όπου η μικρή έχει τις απορίες της. Με ρωτάει μπαμπά γιατί το ένα πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς.

Επειδή χτίζω μια σχέση ειλικρίνειας και αλήθειας με το παιδί και εκεί πιστεύω βασίζονται όλα, του λέω την αλήθεια που μπορεί να αντιληφθεί σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου. Και πρόσθεσε: «Σιγά σιγά και όσο περνάνε τα χρόνια, η αλήθεια παραμένει ίδια απλά λέγεται με διαφορετικό τρόπο».