Έβγαινε σε εκπομπή του OPEN και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι - Πως είναι σήμερα η Μαιρούλα από το Κωνσταντίνου & Ελένης

Πάνω από 40 χρονών και αγνώριστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβγαινε σε εκπομπή του OPEN και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι - Πως είναι σήμερα η Μαιρούλα από το Κωνσταντίνου & Ελένης

Μπορεί η Φιλιώ από το Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα να έχει επιλέξει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ πως είναι πλέον, στα 83 της χρόνια), αλλά η μικρή Μαιρούλα έκανε την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση μέσα από εκπομπή του OPEN που προσφάτως έριξε τίτλους τέλους.

Η ηθοποιός Γιώτα Τζουάνη έχει άρρηκτα συνδεθεί με τον ρόλο της 17χρονης γειτόνισσας του Μάνθου Φουστάνου, Μαιρούλας, στο «Κωνσταντίνου & Ελένης».

Τότε ήταν μόλις 19 ετών, σήμερα έχει περάσει τα 40 και έχει εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη γυναίκα, την οποία όμως είχαμε χάσει τηλεοπτικά.

Η ίδια, επέστρεψε -για λίγο- μέσα από την εκπομπή του OPEN «Μίλησέ μου» η οποία στην ουσία ,για όσο κατάφερε να μείνει στον αέρα αποτελούσε τα νέα «Διλήμματα». Εκεί, η ίδια εργάστηκε ως ηθοποιός στις αυτοτελείς ιστορίες σχέσεων, με την αλλαγή στην εικόνα της να είναι εντυπωσιακή.

Πώς είναι σήμερα η Μαιρούλα

Κατάξανθη πλέον και σαφώς πιο θηλυκή, αμέσως έγινε αντιληπτή από τους φανατικούς της σειράς ΡώμαΧατζησοφιά.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Γιώτα σε γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες σε αρκετά σήριαλ. Θυμάσαι το πρώτο σου τηλεοπτικό γύρισμα; Πώς ένιωσες;

Tο πρώτο μου τηλεοπτικό γύρισμα, το βάπτισμα του πυρός, έγινε σε ηλικία 17,5 ετών μόλις που είχα αποφοιτήσει από το Λύκειο… όπου και βρέθηκα δίπλα σ’έναν Αξιόλογο, Υπέροχο άνθρωπο και Μεγάλο Καλλιτέχνη, τον ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, όπου μου έδωσε την πρώτη μου τηλεοπτική ευκαιρία σ’ ένα πολύ πετυχημένο σήριαλ …Κωνσταντίνου και Ελένης ,όπου παίζεται ακόμη και στις μέρες μας καθημερινά στον ΑΝΤ1.

Ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια θυμάμαι το άγχος που είχα όταν πήγα στο πρώτο μου γύρισμα αφού δεν ήξερα κανέναν, φοβόμουν μήπως ξεχάσω τα λόγια μου, δεν κάνω σωστά τις κινήσεις μου. Δεν ήξερα πως θα με αντιμετώπιζαν οι πρωταγωνιστές (Χάρης Ρώμας,Ελένη Ράντου,Βασίλης Κούκουρας) όμως οφείλω να ομολογήσω ότι υπήρχε ένα υπέροχο κλίμα, πολύ ζεστό, όπου με αγκάλιασαν όλοι… Πραγματικά το γύρισμα είχε πάει πολύ καλύτερα απ’ ότι φανταζόμουν. Ήταν μοναδική η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία, χαραγμένη για πάντα μέσα στην καρδιά μου! Άλλωστε τίποτα δεν είναι τυχαίο γι’αυτό ακόμη παίζεται με τόση μεγάλη επιτυχία. Τους ευχαριστώ πραγματικά όλους…

Τι θυμάσαι από τα χρόνια της δραματικής σχολής .Τι κρατάς από τους καθηγητές σου;

Οφείλω να ομολογήσω ότι υπήρξα πολύ τυχερή αφού στις εξετάσεις που είχα δώσει στο υπουργείο Πολιτισμού είχα περάσει με την πρώτη φορά χωρίς καμιά ιδιαίτερη προετοιμασία και χωρίς να έχω πάει σε κάποιο θεατρικό εργαστήρι, όπως συνηθίζεται. Μάλιστα όλοι μου έλεγαν να δώσω για εμπειρία και την επόμενη χρονιά κανονικά, δηλαδή πιο προετοιμασμένη, όμως αυτό ευτυχώς δεν χρειάστηκε να συμβεί.

Φοίτησα λοιπόν 3 χρόνια στην Ανωτέρα δραματική Σχολή Μαίρη Βογιατζή Τράγκα αλλά ταυτόχρονα έπαιζα στην τηλεόραση ή σε κάποια θεατρική παράσταση…Ήταν 3 χρόνια μαγικά, σίγουρα πολύ άγχος, πολύ διάβασμα, με πολλές και μεγάλες αναλύσεις για κάθε ρόλο αλλά όλοι οι καθηγητές μας ήταν τόσο καταπληκτικοί, τόσο κοντά μας, που ενώ ήμασταν καθημερινά πάρα πολλές ώρες στην Σχολή περνούσαν τόσο ευχάριστα, τόσο γρήγορα. Οι καθηγητές μου (Γ.Μόρτζος, Δ.Αρβανίτης, Μ.Βογιατζή-Τράγκα, Γ.Ρίτσος, Φ.Τρύπη κλπ) ήταν εκεί κοντά μας ,δίπλα μας, με πολύ αγάπη, με τις γνώσεις τους, τις συμβουλές τους και καμιά φορά με τις φωνές τους όπου ήταν απαραίτητες. Όλα αυτά τα κρατάω σαν φυλαχτό μέσα μου αφού για μένα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ σημαντικά…