Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Είναι τεράστιο και της το έδωσε... πάνω σε μπέργκερ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Την Χριστίνα Ορφανίδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Big Brother και ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού. Όχι μόνο της σχέσης που είναι αναπτύξει με έναν από τους δίδυμους, αλλά και λόγω του ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε κατά την διάρκεια που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, πρώην σύντροφος της, για να την εκδικηθεί διέρρευσε βίντεο από πολύ προσωπική τους στιγμή, με αποτέλεσμα να επικρατήσει σάλος. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τα όσα έζησε και έχει συγκινήσει.

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι, κατάφερε να βρει ξανά την αγάπη. Περίπου ένα χρόνο τώρα διατηρεί σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένη, όπως μπορεί να δει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από αναρτήσεις που κάνει.

Η σχέση τους λοιπόν πάει τόσο καλά, που η Χριστίνα Ορφανίδου... δέχτηκε πρόταση γάμου! Η μελαχρινή πρώην παίκτρια του Big Beother παντρεύεται.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας το μονόπετρο που της έδωσε ο αγαπημένος της. Η πρόταση μπορεί να μην έγινε σε κάποιο εστιατόριο κάτω από ένα ρομαντικό σκηνικό, ωστόσο, έγινε κάπου... καλύτερα!

Ο αγαπημένος της, της έδωσε το μονόπετρο πάνω σε ένα μπέργκερ!

Αυτό είναι το μονόπετρο της Χριστίνας Ορφανίδου που παντρεύεται

Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου

Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Ορφανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Ορφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου και ανακοίνωσε πως θα μετακομίσουν μαζί.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, έκανε ένα Q&A πέρσι τον Ιανουάριου, μέσα από το οποίο απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της, για την προσωπική της ζωή, τη δουλειά της αλλά και για το παιχνίδι.

«Θα μετακομίσει μαζί σου το αγόρι σου ή θα έχετε σχέση από απόσταση;», τη ρώτησε κάποιος διαδικτυακός της φίλος, με τη Χριστίνα Ορφανίδου να απαντά: «Δεν πρέπει να έχω κι εγώ κάποιον να με προστατεύει;».

Χριστίνα Ορφανίδου σύντροφος