Η εξομολόγηση του Μουτσινά για την κόντρα με την Ηλιάκη - «Μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά, αλλά...»

«Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η εξομολόγηση του Μουτσινά για την κόντρα με την Ηλιάκη - «Μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά, αλλά...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά, ο Νίκος Μουτσινάς εκτός της εξομολόγησης που έκανε για την υιοθεσία την οποία τρέχει εδώ και ένα χρόνο, μίλησε και για την φημολογούμενη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα του και την Μαρία Ηλιάκη, με την οποία στο παρελθόν ήταν κολλητοί.

Το σχόλιο του Μουτσινά για την κόντρα με την Ηλιάκη

«Δεν έχω μανούρα με την Μαρία Ηλιάκη. Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει μανούρα, πρέπει κάτι να γίνει. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι «γκομενικό» αυτό που έχει γίνει τώρα… Δεν είμαι σίγουρος, αν θέλω να την πάρουμε τώρα τηλέφωνο, όχι».

«Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Μουτσινά»

Η Μαρία Ηλιάκη μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση αποφάσισε πως είχε έρθει η στιγμή να επιστρέψει και πάλι στην μικρή τηλεόραση μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου η οποία τις τελευταίες μέρες είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς έχασε την μητέρα της. Μεταξύ άλλων η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο «Secret» για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα κοντινά της πρόσωπα.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου μού δίνει μεγάλη χαρά, με γεμίζει ευτυχία. Μπορεί βέβαια να είμαι άυπνη, αλλά χαλάλι της. Η αλήθεια είναι πως τα περίμενα πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν έχω παράπονο...». Και συνέχισε λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί πως θα είμαι φέτος στην τηλεόραση. Φυσικά μου έλειπε, αλλά όπως λείπει σε έναν εργαζόμενο η δουλειά του.

Την κάνω πολλά χρόνια, δεν είμαι τυχαία εδώ, το επέλεξα, το διάλεξα, το αγαπώ αυτό που κάνω και μου πέρναγε από το μυαλό πως πρέπει να ξαναγυρίσω, γιατί είμαι πολύ μικρή να το αφήσω. Όμως δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου, δεν με είχε πιάσει το άγχος. Αλλά εκεί που δεν το σχεδιάζεις, τα αποφασίζεις και γίνονται».

Από την άλλη, με τον Νίκο Μουτσινά υπήρξαν κάποιες "σπόντες" τον τελευταίο καιρό μεταξύ τους μέσα από διάφορες εκπομπές. Η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο... θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ».