Ελεονώρα Μελέτη: Το τηλεφώνημα τα ξημερώματα που την τρομοκράτησε - «Βλέπω το Θοδωρή, το παιδί δίπλα και...»

Ποιος την κάλεσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Το τηλεφώνημα τα ξημερώματα που την τρομοκράτησε - «Βλέπω το Θοδωρή, το παιδί δίπλα και...»

Τον τρόμο έζησε για λίγα λεπτά στις 3 και μισή τα ξημερώματα, η Ελεονώρα Μελέτη. Δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που την τρομοκράτησε και την έκανε αμέσως να σκεφτεί τι μπορεί να έχει συμβεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένεια της και τους γονείς της.

Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής Mega Καλημέρα, αποκάλυψε συγκεκριμένα πως την πήραν τηλέφωνο πολύ αργά το βράδυ την ώρα που κοιμόντουσαν όλοι στο σπίτι.

Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε στην Ελεονώρα Μελέτη

Συγκεκριμένα, όταν χτύπησε το κινητό της, το πρώτο πράγματα που έκανε είναι να ελέγξει τα αγαπημένα της πρόσωπα που ήταν ο σύζυγός της και το παιδί της που κοιμόντουσαν δίπλα της. Αμέσως επόμενοι ήταν οι γονείς της, οι οποίοι ωστόσο τόσο αργά δεν κυκλοφορούν στο δρόμο. Έτσι, συνέχισε τον ύπνο της.

Στο τηλέφωνο λοιπόν όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε πως ήταν η Ανθή Βούλγαρη που πρόσφατα δέχτηκε επίθεση. Όπως ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη, μπέρδεψε τις Ελεονώρες που έχει στις επαφές της, καθώς το ίδιο όνομα έχει και η μακιγιέζ της.

Σπάνια εμφάνιση για την Ελεονώρα Μελέτη και το σύζυγό της

Σε μια ξεχωριστή βραδιά στο θέατρο Αθηνά παρουσίασε το βιβλίο της «Γυναίκα ψάχνει» το απόγευμα της Τρίτης 26/10 η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Mega έκανε την πρώτη ολοκληρωμένη συγγραφική της προσπάθεια με ένα βιβλίο που μέσα από προσωπικές της εμπειρίες, μιλάει για τα κοινωνικά στερεότυπα και όλα εκείνα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα εξαιτίας τους. Το βιβλίο της κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Τον συντονισμό στη χθεσινή βραδιά ανέλαβε η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Δέσποινα Καμπούρη, η ψυχολόγος Φρόσω Φωτεινάκη και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Δήμητρα Λαζαράτου διάβασαν αποσπάσματα από το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Ελεονώρας Μελέτη.

Το «παρών» στην εκδήλωση για να στηρίξουν την Ελεονώρα Μελέτη έδωσαν οι συνεργάτες της από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», αλλά και φίλοι και εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν οι... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr