Γιώργος Λιάγκας: «Θα με βρίσει ο Κικίλιας αλλά θα το πω, όταν η Τζένη ήταν...»

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Θα με βρίσει ο Κικίλιας αλλά θα το πω, όταν η Τζένη ήταν...»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 18/11 (δείτε εδώ όλα όσα είπε), ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη για τον Βασίλη Κικίλια, το πρωί της Παρασκευής (19/11) στην εκπομπή Πρωινό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου του ζευγαριού και εξήγησε πως ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε να βρίσκεται κάθε λεπτό στην εντατική στο πλευρό της συζύγου του.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια

«Το είπε ο Νίκος. Δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα. Αλλά αφού το είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μπορώ να το πω και εγώ. Ότι πραγματικά έμεινε στην εντατική η Τζένη. Και θέλω να πω… Θα με βρίσει ο Κικίλιας που θα το πω, αλλά θα το πω. Ο Κικίλιας ήταν τότε Υπουργός Υγείας.

Και παρότι απαγορεύεται… Τόση αγάπη που έχει για αυτόν τον άνθρωπο, που έλεγε πως δεν μπορεί να την αποχωριστεί ούτε λεπτό και ήθελε να είναι στην Εντατική μαζί της. Που απαγορεύεται, δεν έγινε. Ανθρώπινο πολύ. Όσον αφορά τους 8 μήνες χωρισμού... Τότε κάναμε παρέα με τον Βασίλη και το μυαλό του ήταν στην Τζένη», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.