13 ετών πλατσουρίζει στην παραλία με το μαγιό της - Συλλεκτικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Ίσως να τις δείτε και για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
13 ετών πλατσουρίζει στην παραλία με το μαγιό της - Συλλεκτικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

Το περιοδικό YOU όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη έχει γράψει ιστορία. Δεν είναι λίγες οι αποκλειστικές αποκαλύψεις που έχει κάνει κατά καιρούς για την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόραση, με την πρωτιά να κατέχει η πρώτη φωτογραφία από την τέταρτη εγκυμοσύνη της (δείτε φωτογραφία εδώ).

Σήμερα, σας φέρνει στην δημοσιότητα ένα συλλεκτικό υλικό από το παιδικό άλμπουμ της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια παίζει στην θάλασσα φορώντας το μαγιό της και χαμογελά γλυκά και με αθώα στον φωτογραφικό φακό.

Η Ελένη Μενεγάκη μικρή

Ελένη Μενεγάκη παιδικό άλμπουμ

Ελένη Μενεγάκη μικρή ηλικία περιοδικό YOU

Άφησαν εποχή στις λαϊκές τα σύνολα της Ελένης Μενεγάκη - Σπάνιες φωτογραφίες

Ήταν, είναι και θα είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι αδίκως, αλλά η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην καρδιά των τηλεθεατών γιατί πάντα ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μπορεί στις οθόνες να την βλέπαμε υπέρλαμπρη, βαμμένη και ντυμένη με ωραία ρούχα αλλά στην καθημερινή της ζωή ήταν απλή! Φωτογραφίες από περιοδικά που ανά διαστήματα την είχαν απαθανατίσει από την λαϊκή μέχρι το περίπτερο, το αποδεικνύουν περίτρανα αυτό.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν το όνειρο κάθε φωτογράφου, όλοι σκότωναν για μια φωτογραφίας της γι' αυτό όπως καταλαβαίνετε έτρεχαν από πίσω σε κάθε της βήμα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει άπειρες φορές σε σούπερ μάρκετ να κάνει τα ψώνια με την μαμά της, ή στο περίπτερο να πηγαίνει να πάρει πράγματα με 12ποντοι γόβα (δείτε εδώ το απίστευτο φωτογραφικό υλικό), πάντα όμως ήταν χαμογελαστή!

Μπορεί να ήταν απλή αλλά ήταν πάντα στιλάτη με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει τόσο καλά!

Μενεγάκη

Μενεγάκη αποκλειστικές φωτογραφίες

Μενεγάκη ντυσίματα

Μενεγάκη  Youweekly.gr