"Έκλαιγε! Έχει κι ένα θέμα με την υγεία της..." - Η επικοινωνία της Καινούργιου με την Αθηνά Παντελίδου

Μετά τον χαμό που έχει δημιουργηθεί με τον Θεοφάνους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά και του Γιώργου Θεοφάνους αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/11) η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του τραγουδιστή και μίλησαν για τα όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την επικοινωνία της με την Αθηνά Παντελίδου

«Εγώ επικοινώνησα με την κυρία Αθηνά χθες. Την έχω γνωρίσει και στο J2US. Τόσα χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ. Μου είναι πολύ συμπαθής και πάντα είναι αξιοπρεπής. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Της είπα πως στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου και πως πραγματικά ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είχε κακή πρόθεση και ξεκίνησε αλλιώς η κουβέντα. Μου είπε πως αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, έκλαιγε.

Μου είπε πως έχει χάσει τόσα χρόνια το παιδί της και δε θα καταριόνταν ποτέ έναν γονιό να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την ενόχλησε πως μπορεί ο κόσμος να πίστεψε κάτι τέτοιο. Μου είπε πως ήθελε μια συγγνώμη και να λήξει το θέμα. Και μετά έκλαιγε. Μάλιστα είχε και ένα θέμα με την υγεία της. Να είναι καλά, περαστικά. Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη και το θέμα λήγει εδώ».

Αθηνά Παντελίδου: "Παντελή μου, πόσα ανέχτηκες;" - Η ανάρτηση "καρφί" μετά την συγγνώμη του Θεοφάνους

Λίγο μετά τη συγγνώμη που ζήτησε από την οικογένεια Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους μέσα από τα social media και λίγο μετά το εξώδικο, η μητέρα του Παντελή, Αθηνά, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν...» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Λίγο αργότερα λοιπόν, η Αθηνά Παντελίδου δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία του γιου της και έγραψε στην λεζάντα: «Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε ,όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;».

Αθηνά Παντελίδου ανάρτηση για Παντελή