«Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο» - Σε σοκ ο Μαρίνος Κόνσολος

«Αυτοί που καταριούνται, γυρίζει πάνω τους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο» - Σε σοκ ο Μαρίνος Κόνσολος

Μεγάλος σάλος έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο (13/11) Σάββατο, όταν ο Μαρίνος Κόνσολος έδωσε ένα φιλί στο στόμα στην Ελένη Δήμου στο live του J2US. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε πως δέχθηκε πολύ άσχημα μηνύματα στα social media με αφορμή αυτό το σκηνικό.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Κόνσολου

«Ξέρω που τα κάνω γιατί πέρα από τη συνεργασία μας με την κ. Δήμου, είμαστε μαζί τρεις μήνες, μιλάμε καθημερινά για τις ανησυχίες της ζωής μας. Σας διαβεβαιώ ότι είναι 100% ροκού, αν δεν ήταν δεν θα έκανα αυτήν την κίνηση. Περαστικά τους παιδιά και θα τους πως ένα πράγμα, αυτοί που καταριούνται, γυρίζει πάνω τους, να το θυμούνται αυτό.

Με τάραξαν κάποια μηνύματα που είδα και που τα θεώρησα πολύ υπερβολικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο και δίκιο να έχουν, δεν μπορώ να λάβω υπόψιν μηνύματα που σου λένε “να πεθάνεις” ή “να βγάλεις καρκίνο”», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η επική ατάκα του συζύγου της Ελένης Δήμου για το φιλί που αντάλλαξε στο J2US με τον Μαρίνο Κόνσολο

Κάθε Σάββατο βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ALPHA, το μουσικό φιλανθρωπικό show «J2US». Μεταξύ άλλων, η Ελένη Δήμου μαζί με τον Μαρίνο Κόνσολο εντυπωσίασαν όχι μόνο την κριτική επιτροπή αλλά και τους τηλεθεατές μετά από το αιφνίδιο φιλί.

Η γνωστή τραγουδίστρια, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 15/11 στην εκπομπή «Happy Day», όπου θέλησε να τοποθετηθεί και να πει όχι μόνο πως ένιωσε στην σκηνή αλλά και να αποκαλύψει επίσης τα σχόλια του συζύγου της.

«Μου ήρθαν μηνύματα από φίλους “αν δεν έχεις κρεβάτι έχουμε ένα”. Κάθε φορά που το βλέπω ξαφνιάζομαι. Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει. Εν τω μεταξύ ο πονηρούλης μου λέει “θα βάλεις και κραγιόν;” λέω “μάλλον” κι έφυγε.

Μετά έγινε το φιλί, τρελάθηκα εγώ και ο σύζυγος μου είπε να του πω ότι του πάει το κραγιόν να το κρατήσει», σχολίασε η τραγουδίστρια στο Happy Day και μίλησε για το «ταίρι»

«Ο Μαρίνος είναι εξαιρετικό παιδί, είναι ταλαντούχος, ακούει. Είμαι πολύ αυστηρή, έχουμε διατηρήσει τον πληθυντικό και δεν το έχω κόψει γιατί όταν θα πω μια κουβέντα παραπάνω, θα μου απαντήσει “έλα μωρέ Ελένη”.»