Έφυγε από τo J2US και μπαίνει στο The Voice

Τεράστρια ανατροπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφυγε από τo J2US και μπαίνει στο The Voice

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να είδαμε τη Λάουρα Νάργες να φεύγει από το The Voice και να πηγαίνει στο J2US, ωστόσο αυτή τη φορά θα δούμε το αντίστροφο, μιας και ένα πρόσωπο που έχει αποχωρήσει από το J2US θα βρεθεί στο μουσικό show του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Ποιος είναι Πρωινιάτικα", στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μία σειρά από celebrities να μπαίνουν στο The Voice ως βοηθοί των coaches.

To πρόσωπο του J2US που μπαίνει στο The Voice

Έτσι, σύντομα θα δούμε στο αγαπημένο μουσικό show και τη Μαντώ, η οποία αποχώρησε από το J2US μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά πριν από λίγες εβδομάδες. Η έμπειρη τραγουδίστρια λοιπόν θα είναι η βοηθός της Έλενας Παπαρίζου στα knock outs, ενώ στο παιχνίδι θα δούμε και την Ελένη Φουρέιρα ως βοηθό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Αυτό το ζευγάρι επιστρέφει στα lives του J2US

Αυτό το Σάββατο 20/11 ένα ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US θα επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποίησε η εκπομπή Super Κατερίνα. Έχοντας μπει στο show ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι, ακόμη ένα μετά την αποχώρηση του μπαίνει ξανά στην "μάχη" τους τραγουδιού.

Κώστας Φραγκολιάς με Μαντώ, Δημοσθένης Τζουμάνης με Γιώτα Γρίβα και Σάσα Σταμάτη με Θέμη Αδαμαντίδη, βγήκαν πρώτοι εκτός ψηφοφορίας.

Στη συνέχεια, αποκλείστηκαν η Ελένη Βουλγαράκη με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, με τη Super Kiki και τον Γιώργο Βελισσάρη να είναι το ζευγάρι που τελικά επιστρέφει στο J2US, αφήνοντας εκτός τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Συγχαρητήρια παιδιά! ⭐️⭐️⭐️ @super_kikii & @giorgosvelissarisofficial Ραντεβού το Σάββατο στις 20:00 στον @alphatv με τον @nkoklonis #J2US #AlphaTv

Posted by Just the 2 Of Us on Wednesday, November 17, 2021