The Bachelor: Στη βίλα δύο παίκτριες από την πρώτη σεζόν - Θα γίνει χαμός

Σε τι ρόλο θα τις δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Στη βίλα δύο παίκτριες από την πρώτη σεζόν - Θα γίνει χαμός

Αν νομίζατε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα στο The Bachelor, κάνετε λάθος. Απόψε (19/11), πρόκειται να δούμε δύο παίκτριες του περσινού κύκλου του ριάλιτι του έρωτα να μπαίνουν στο σπίτι και να τα κάνουν όλα άνω κάτω.

Και μπορεί τα κορίτσια να είχαν αρκετούς καυγάδες από μόνες τους, ωστόσο η παραγωγή πάντα τους φυλάει κάτι ακόμα.

Οι περσινές παίκτριες που μπαίνουν σήμερα στο The Bachelor 2

Έτσι λοιπόν στο αποψινό επεισόδιο, η Σία Βοσκανίδου και η Έλενα Μπάση θα μπουν στο παιχνίδι προκειμένου να ετοιμάσουν τα κορίτσια για μία συναυλία που θα γίνει για τα μάτια του Αλέξη Παππά. Special guest θα είναι η Αγγελική Ηλιάδη.

«Υπάρχουν και κάποια ριάλιτι που είναι άθλια, όπως το "Bachelor"»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Άγγελο Αρτεμιάδη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, τον ίδιο τον βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν στην συχνότητα του ΣΚΑΪ, στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή «Love it». Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε έναν έντονο διαπληκτισμό στον αέρα της εκπομπής με την Σοφία Δανέζη.

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής η συνεργασία σου με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love It»;

Μέχρι στιγμής η συνεργασία είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε επικεφαλής. Σε αυτή την περίπτωση είναι η Ιωάννα που τη θεωρώ «καπετάνισσα», διότι όπως ο καλός ο καπετάνιος, στα δύσκολα και στις φουρτούνες παραμένει πάντα ψύχραιμη, χαμογελαστή άρα και εμψυχωτική. Έτσι, δημιουργούνται οι βάσεις για μία ωραία συνεργασία.

Σε ενοχλεί ο όρος «πανελίστας»;

Καθόλου. Δεν με ενοχλεί και μου φαίνεται αστείο που κάποιοι τον χρησιμοποιούν υποτιμητικά. 33 χρόνια στο ραδιόφωνο είμαι μπροστά σε ένα μικρόφωνο σε κατάσταση “One man show”, επομένως βλέπω το πάνελ ως μία ομάδα και ως μία μεγάλη πρόκληση το να καταφέρνουν τα μέλη της να συντονίζονται και να κουρντίζονται σαν καλό ρολόι.

Με ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο δεν θα μπορούσες να συνεργαστείς ποτέ;

Έχω μάθει μεγαλώνοντας να ακολουθώ το «ποτέ μη λες ποτέ». Αν και υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα πετούσα τη σκούφια μου να συνεργαστώ μαζί τους, δεν αποκλείω τίποτα. Μερικές φορές συνεργάζεσαι αναγκαστικά με κάποιους που δεν συμπαθείς και τελικά τα πάτε περίφημα.

Τι ξεχωρίζεις φέτος στην τηλεόραση;

Δεν είμαι πολύ φαν της μυθοπλασίας γιατί τα ελληνικά σήριαλ μου φαίνονται αργά και ότι πολλές φορές ροκανίζουν τον χρόνο, ωστόσο χαίρομαι που φέτος πάνε καλά. Πιο ενδιαφέροντα μου φαίνονται τα ριάλιτι γιατί σε αυτά βλέπεις κάποιους χαρακτήρες που υπάρχουν πραγματικά στην κοινωνία.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποια ριάλιτι που είναι άθλια, τα οποία δεν αντέχω ούτε για πλάκα, όπως το «Bachelor». Νιώθω ότι μου πετάνε απορρίμματα στο σπίτι, μέσω της οθόνης.

Πριν λίγους μήνες «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα σου. Πώς είσαι πλέον με αυτό; Έχεις αρχίσει να το συνειδητοποιείς;

Ήμουν εργένης πάνω από 25 χρόνια αλλά την τελευταία 4ετία χρειάστηκε να πάρω την μητέρα μου να μείνει μαζί μου, για καλύτερη φροντίδα. Όταν μεγαλώνει ο γονιός σου, ξαναδένεσαι μαζί του όπως όταν ήσουν παιδί. Μόνο που αυτή τη φορά είναι εκείνος το παιδί. Είναι συγκλονιστική απώλεια.

Είναι πολύ δύσκολο, αλλά ευτυχώς το αντιμετωπίζω αρκετά καλά. Όσο περνάει ο καιρός, με παρηγορεί ότι τουλάχιστον την στιγμή του μοιραίου, όταν μπήκα στο δωμάτιο και την είδα να ξεψυχάει, συνειδητοποίησα αμέσως τι συμβαίνει και ότι είναι μη αναστρέψιμο.

Χαίρομαι που δεν έχασα την ψυχραιμία μου και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να της δώσω ως “τελευταία εικόνα” να με δει να καταρρέω.

Έκατσα δίπλα της χωρίς φωνές, της κράτησα το χέρι, της είπα παρηγορητικά πόσα αγαπημένα πρόσωπα πάει να συναντήσει. Κατά κάποιο τρόπο, την συνόδευσα μέχρι το τέλος κι έφυγε ήρεμα και
γαλήνια.