The Bachelor 2 - highlights 18/11: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Γιώτα! Της "επιτέθηκαν" στο σπίτι

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 18/11: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Γιώτα! Της

Χαμός έγινε στο χθεσινό 18/11 επεισόδιο του The Bachelor 2, καθώς για άλλη μια φορά στη βίλα έγινα χαμός. Στο επίκεντρο βρέθηκε η Γιώτα, με τις κοπέλες να της κάνουν επίθεση. Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο μέχρι εκεί! Και μπροστά στον Αλέξη Παππά την έκραξαν.

Τα 18/11 highlights του The Bachelor 2

Η Μαρία ετοίμασε ρεβύθια για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Όπως βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο οι εξελίξεις αναμένεται να είναι για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές.

H Μαρία λοιπόν, αποφάσισε να ετοιμάσει για τα μάτια του Αλέξη Παππά ρεβύθια καθώς όπως ανέφερε η ίδια, ο Bachelor έχει αποκαλύψει πως του αρέσουν αρκετά.

Αναμφίβολα, αυτή η κίνηση μας θύμισε την Αθηνά New York η οποία είχε φτιάξει κι εκείνη σπανακόπιτα αλλά για την "πεθερά της".

Συγκινήθηκε ο Αλέξης Παππάς με την αποκάλυψη της Έλενας

Μετά από το ομαδικό ραντεβού που είχαν μαζί με τον Αλέξη Παππά τα κορίτσια, η Έλενα ήταν εκείνη η οποία στάθηκε αρκετά τυχερή καθώς είχε την ευκαιρία να πάει σε ένα άκρως ρομαντικό ραντεβού με τον Bachelor.

Όσο περνούν οι ημέρες ο ανταγωνισμός "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο ανάμεσα στα κορίτσια καθώς όλες θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερο τον Αλέξη Παππά. Μεταξύ άλλων, η Έλενα προχώρησε σε μια εξομολόγηση που τον "άγγιξε".

«Έχω και μια αθέατη πλευρά που δεν τη δείχνω εύκολα. Την τελευταία φορά που την έδειξα είχα στεναχωρηθεί και με έχουν πληγώσει πάρα πολύ. Στις δύσκολες στιγμές μου δεν μου έχουν σταθεί. Περίμενα ένα χέρι δίπλα μου να με κρατήσει, να με στηρίξει να μου πει: Εδώ είμαι για σένα», είπε με παράπονο.

«Κάνω τα κορίτσια να περνάνε καλά με αυτά που λέω και κάνω και χαίρομαι που περνάνε καλά, αλλά παρόλα αυτά, άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τις δύσκολές μου στιγμές, έτσι δεν είναι;»

Ο Αλέξης Παππάς παρακολούθησε συγκινημένος την Έλενα λέγοντάς της: «Δεν αξίζει σε σένα να είσαι μόνη σου γιατί έχεις ένα μαγικό ραβδάκι μέσα σου, το βγάζεις και κάνει όλο τον κόσμο χαρούμενο. Αξίζεις όλες τις αγκαλιές του κόσμου. Να μου λες όμως κάτι τέτοιο με ρίχνει από τα σύννεφα».

«Είσαι πολύ κακή κοπέλα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα»

Οι σχέσεις των κοριτσιών στην βίλα, φαίνεται να μην πηγαίνουν καθόλου καλά καθώς ειδικά στα τελευταία επεισόδιο έχει παρατηρηθεί πως οι κοπέλες έχουν εναντιωθεί στην Γιώτα μιας και τα παράπονά τους ολοένα και "φουντώνουν".

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά πήρε τον λόγο μιας και είπε μπροστά στην Γιώτα πως είναι διπρόσωπη αφού όσο καιρό ήταν μαζί και έκαναν παρέα, ισχυρίστηκε πως πήγαινε στις υπόλοιπες και έλεγε όλα αυτά που της είχε πει. Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς την αποκάλυψε και "ψεύτρα".

Τα κορίτσια "φορτίζουν" τη Γιώτα - «Με πνίγει το άδικο»

Για άλλη μια φορά ήταν άκρως καταιγιστικές αφού η Γιώτα βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των κοριτσιών μιας και τα παράπονά τους προς το πρόσωπό τους είναι αμέτρητα. Μάλιστα, αυτό φάνηκε πριν από λίγο καθώς την "στρίμωξαν".

Έτσι, στο ομαδικό ραντεβού όπου ο Αλέξης Παππάς επέλεξε να πάρει μαζί του την Γιώτα, Αθηνά New York και την Ιζαμπέλα έγινε ο κακός χαμός αφού δεν δίστασαν να τσακωθούν μπροστά στον Bachelor, ο οποίος τους κοιτούσε απορημένος για το τι συμβαίνει.

Από την άλλη η Γιώτα μόλις είδα πως τα πράγματα είχαν φουντώσει για τα καλά αποφάσισε να αποχωρήσει τελείως από την συζήτηση. Μετά από λίγα λεπτά ακολούθησε και ο Αλέξης ο οποίος θέλησε να μάθει τι της συμβαίνει.