The Bachelor 2: Σε έξαλλη κατάσταση τα κορίτσια εξαιτίας της Γιώτας - Τι συνέβη;

«Δεν σέβεται καμία... Βαρέθηκα να μας κάνει κουρέλι κάθε φορά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Σε έξαλλη κατάσταση τα κορίτσια εξαιτίας της Γιώτας - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Ιζαμπέλα και η Γιώτα τσακώθηκαν για τα μάτια του Αλέξη καθώς η Γιώτα αισθάνθηκε πως η φίλη της δεν την υποστηρίζει αρκετά.

Έτσι, η ίδια λίγο αργότερα όταν είδε από κοντά τον Αλέξη Παππά θέλησε να τον πάρει μακριά από τα υπόλοιπα κορίτσια έτσι ώστε να του ξεκαθαρίσει πως εκείνη εξέλαβε ακριβώς τα όσα είχε πει σε εκείνη καθώς έχουν προηγηθεί αρκετές παρεξηγήσεις.

Έτσι λοιπόν, τα κορίτσια βρήκαν την κατάλληλη αφορμή για να της εναντιωθούν καθώς δεν τους άρεσε η στάση που κράτησε απέναντί τους επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Ο τσακωμός των κοριτσιών στο The Bachelor 2

Η Γιώτα ξεφτίλισε συμπαίκτρια της: «Είναι βούρλο»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Γιώτα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα 10 κορίτσια που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά. Ανάμεσα σε όσα είπε η μελαχρινή κοπέλα, ξεφτίλισε συμπαίκτρια της αποκαλώντας την "βούρλο".

«Δεν θεωρώ ότι με έχουν βγάλει εκτός ανταγωνισμού τα άλλα κορίτσια, απλά είναι λογικό ο Αλέξης να θέλει να τις γνωρίσει όλες. Θέλω ο άλλος να τρελαίνεται για εμένα και εγώ το ίδιο, δεν μου αρέσουν τα χλιαρά πράγματα», δήλωσε και συνέχισε:

«Με τον Αλέξη ταιριάζουμε πολύ σε αυτό. Ο άνθρωπος αυτός δεν επαναπαύεται ποτέ στη σχέση του. Αν με επιλέξει θα συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Μεγαλύτερες ανταγωνίστριες μου είναι η Άννα και η Λένα». Βέβαια, μια θα είναι η νικήτρια και εμείς έχουμε το όνομα της.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «βούρλο» που είχε πει για την Ιωάννα: «Είναι μια κοπέλα που αλλάζει συνέχεια συμπεριφορές. Δεν μπορώ να καταλάβω. Τι είναι; Βούρλο είναι».