The Bachelor 2: Έξαλλη η Ιζαμπέλα με την Γιώτα - «Είμαι εδώ για τον Αλέξη όχι για να πάρω το μέρος σου»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Έξαλλη η Ιζαμπέλα με την Γιώτα - «Είμαι εδώ για τον Αλέξη όχι για να πάρω το μέρος σου»

Άλλο ένα επεισόδιο του The Bachelor 2, ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Μεταξύ άλλων, η Γιώτα προσπαθούσε να εκφράσει το παράπονό της στην Ιζαμπέλα πως οι υπόλοιπες κοπέλες παρερμήνευσαν τα όσα είχε πει στις υπόλοιπες κοπέλες στην βίλα καθώς ο Αλέξης Παππάς δεν δέχτηκε ότι της είχε πει πως είναι ερωτευμένος μαζί της.

Έτσι λοιπόν, η Γιώτα της πέταξε την σπόντα πως πίστευε πως η Ιζαμπέλα θα την καταλάβαινε με εκείνη να της απαντά χαρακτηριστικά πως: «Είμαι εδώ για τον Αλέξη όχι για να πάρω το μέρος σου».

Οι δηλώσεις Γιώτας - Ιζαμπέλας

Πόσα χιλιάρικα παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο The Bachelor 2

Ο Αλέξης Παππάς μετά τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από το όνομά του με την συμμετοχή του στο Survivor 4 δεν θα έκανε μια τυχαία κίνηση. Αρχικά έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο Bachelor, που αυτό αυτομάτως σημαίνει πως πλήρωσε μια ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Θα το έκανε κάποιος αυτό λέτε αν δεν είχε κλείσει μια πολύ γκράντε συμφωνία;

Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ξέρει την αξία του και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να "πουλήσει" σωστά τον εαυτό του! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ALPHA να του κατατεθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τον έκλεισαν σε μια βίλα, με 21 κοπέλες για να βρει τον έρωτα και θα πάρει στο τέλος, εκτός από την κοπέλα που επιθυμεί, και 100.000 ευρώ! Αυτό θα πει δυνατό deal...