The Bachelor 2: «Είσαι πολύ κακή κοπέλα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα»

Ένταση στη βίλα ανάμεσα στα κορίτσια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: «Είσαι πολύ κακή κοπέλα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα»

Οι σχέσεις των κοριτσιών στην βίλα του The Bachelor 2, φαίνεται να μην πηγαίνουν καθόλου καλά καθώς ειδικά στα τελευταία επεισόδιο έχει παρατηρηθεί πως οι κοπέλες έχουν εναντιωθεί στην Γιώτα μιας και τα παράπονά τους ολοένα και "φουντώνουν".

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά πήρε τον λόγο μιας και είπε μπροστά στην Γιώτα πως είναι διπρόσωπη αφού όσο καιρό ήταν μαζί και έκαναν παρέα, ισχυρίστηκε πως πήγαινε στις υπόλοιπες και έλεγε όλα αυτά που της είχε πει. Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς την αποκάλυψε και "ψεύτρα".

Ο τσακωμός στο The Bachelor 2

Κατέρρευσε η Γιώτα - "Δεν ήμουν ποτέ ούτε ψεύτρα ούτε τίποτα"

Μετά τα κλάματα της Ιζαμπέλα στην αποψινή (29/10) Τελετή των Ρόδων στο The Bachelor 2, σειρά είχαν αυτά της Γιώτας, με αφορμή τις συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τις υπόλοιπες κοπέλες.

Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχαν, εκείνη ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα, υποστηρίζοντας πως κουράστηκε να ακούει από την πρώτη μέρα πως είναι ψεύτρα και ψεύτικη.

«Απλά έχω κουραστεί από κάποιες συμπεριφορές. Δεν ήμουν ποτέ ψεύτρα στη ζωή μου. Όχι, ρε φίλε, δεν μπορώ! Έχω κουραστεί να ακούω τα ίδια πράγματα από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Εσείς νομίζετε ότι αυτά που λέτε, μπορεί εμένα να μην με επηρεάζουν αλλά έχω κουραστεί. Δεν μπορώ ρε φίλε. Ούτε μπορώ να υποκρίνομαι, ούτε μπορώ να μην δείχνω τη στεναχώρια μου, ούτε μπορώ να μην δείχνω τη χαρά μου, ούτε μπορώ να μετριάσω τα νεύρα μου. Δεν είμαι έτσι και δεν έχω μάθει έτσι.

Κάποιες κοπέλες μπορεί να μην με γουστάρουν, πρόβλημα τους. Από τη στιγμή που εγώ δεν έχω κάνει κάτι σε αυτές, να μην μου αναφέρουν τον λόγο».

Η Ιζαμπέλα, μάλιστα, ήταν από τις πρώτες που της συμπαραστάθηκαν.