Ευδοκία Ρουμελιώτη για κίνημα #metoo: «Μου έλεγαν αν περάσεις τις σκάλες, δεν θα δουλέψεις ξανά»

«Δεν γινόταν να μείνω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευδοκία Ρουμελιώτη για κίνημα #metoo: «Μου έλεγαν αν περάσεις τις σκάλες, δεν θα δουλέψεις ξανά»

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/11 η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ανακοινώθηκαν τα 5 πρόσωπα που πρόκειται να διεκδικήσουν μια θέση για την Eurovision.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα καθώς κι η ίδια θέλησε να αποκαλύψει τι της συνέβη παλιότερα.

Οι δηλώσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Πέρασε ότι έγινε κι αυτό και σιγά τώρα… Δεν ήταν η στιγμή του… Ίσα ίσα κατέβαινα τις σκάλες του θεάτρου και μου έλεγαν αν τις περάσεις δεν θα δουλέψεις ξανά. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις περνούσα. Δεν γινόταν να μείνω. Έφυγα από την παράσταση και μετά μίλησα για αυτό…»

«Σίγουρα μου έκλεισε πόρτες αυτό γιατί την επόμενη ευκαιρία μού την έδωσε ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος μού είπε τώρα εσένα σε παίρνω αλλά έχω ακούσει πολλά για εσένα. Έχεις κλείσει κι ένα κεντρικό θέατρο. Το χρεώθηκα».

«Την έχασα πολύ βίαια, γιατί σκοτώθηκε από...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, όπου μεταξύ άλλων που αποκάλυψε, μίλησε για την μητέρα της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Τα λόγια της για το θάνατο της, συγκινούν.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως όταν πέθανε η μαμά της δώρισε τα όργανα της, όμως για να το καταφέρει αυτό αναγκάστηκε να παρακαλέσει. Στο τέλος όμως έσωσε 7 ανθρώπους.

«Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια, γιατί σκοτώθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Ήμουν τυχερή που της έδειχνα κάθε μέρα την αγάπη μου. Δεν είναι τίποτα δεδομένο ξέρεις», είπε αρχικά.

Και εξομολογήθηκε: «Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Είναι αδιανόητο. Επτά άνθρωποι σώθηκαν χάρη στα όργανα της μητέρας μου και δυστυχώς έπρεπε να παρακαλέσω για να γίνει αυτό, αντί να μου τα κάνουν όλα εύκολα».

Το κεφάλαιο υιοθεσία:

«Μπορεί σε εμένα να μην πέτυχε, όμως συνεχίζω να λέω ότι η μεγαλύτερη προσφορά που μπορείς να κάνεις στην κοινωνία είναι να υιοθετήσεις ένα παιδί. Γνωρίζαμε ότι το παιδάκι που υιοθετήσαμε είχε θέματα υγείας. Από τότε που έφυγε από το σπίτι μας μαθαίνω νέα του, αλλά δεν έχω επαφή, δεν αντέχω. Πριν έναν χρόνο έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπω ξανά στη διαδικασία της υιοθεσίας, τώρα δεν είμαι εντελώς αρνητική», είπε η ηθοποιός η οποία είχε τεράστια αδυναμία στο παιδάκι που φιλοξενούσε στο σπίτι της μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.