Σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Δήμου Βερύκιου - Το μαρμάρινο τζάκι και τα διακοσμητικά

Εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Δήμου Βερύκιου - Το μαρμάρινο τζάκι και τα διακοσμητικά

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες ο Δήμος Βρύκιος να έζησε τον θρήνο, ωστόσο, χαμογελά ξανά. Μάλιστα, στόλισε εν όψει εορτών το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του και το έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.

Ο δημοσιογράφος που παρακολουθούμε και κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή Happy Day, μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πριν από μερικές ώρες μας έδειξε το όμορφο σαλόνι του.

Η φωτογραφία του Δήμου Βερύκιου μέσα από το σπίτι του

Ο Δήμος Βερύκιος λοιπόν, στόλισε ένα τεράστιο δέντρο, το οποίο γέμισε με δεκάδες στολίδια, ενώ διακόσμησε και άλλα έπιπλα του χώρου με χριστουγεννιάτικα.

Όπως είδαμε από την φωτογραφία του, το σαλόνι του διαθέτει ένα μαρμάρινο με ξύλινες λεπτομέρειες τζάκι, μεγάλα παράθυρα και πολλά ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά.

φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Δήμου Βερύκιου

Έξαλλη η Τσιμτσιλή με τον Βερύκιο για το εμβόλιο

Ανέβηκε η ένταση στον αέρα του Happy Day, πριν μερικούς μήνες, όταν βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Δήμος Βερύκιος και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και γενικά όλο το πάνελ σχολίασαν τα εμβόλια κορωνοϊού και συγκεκριμένα, τον εμβολιασμό στα παιδιά κάτω των 18.

«Είστε μάνες και είστε οι μόνες κατάλληλες να ξεκινήσετε ένα δημόσιο διάλογο για τον εμβολιασμό» είπε ο δημοσιογράφος στην παρουσιάστρια και την Τίνα Μεσσαροπούλου με την πρώτη να επιμένει πως παρόλο που είναι υπέρ του εμβολιασμού, έχει αμφιβολίες για τον εμβολιασμό των παιδιών.

«Χθες ήμουν σε ένα τραπέζι με πέντε μαμάδες ίδιας ηλικίας με εμένα και ήμασταν στην ίδια λογική. Όλες οι μαμάδες είναι οι εμβολιασμένες ή με κανονισμένο ραντεβού σε λίγες μέρες, όπως εγώ. Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δήμο Βερύκιο - που έχει κάνει το εμβόλιο - να της απαντάει: «Το Υπουργείο Υγείας θα πει “ναι” στον εμβολιασμό των παιδιών, αλλά...».

Πριν ολοκληρώσει ωστόσο την πρόταση του, η παρουσιάστρια τον διέκοψε λέγοντας: «Σε πάω στοίχημα ότι αν το πει η ανταπόκριση δεν θα είναι ούτε στο 5%. Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, τους ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό και έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο και άσε τα παιδάκια 12 ετών που αναπτύσσονται, είναι στην προ-εφηβεία και έχουν τις ορμόνες τους. Ας εμβολιαστούμε όλοι οι υπόλοιποι».