Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη - «Φέτος συμπληρώνονται 32 χρόνια από...»

Την περικύκλωσαν πολλά παιδάκια

Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη - «Φέτος συμπληρώνονται 32 χρόνια από...»
News 20.11.2021 10:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Μαρίνα Πατούλη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση της. Τα likes ήταν χιλιάδες, όπως δεκάδες ήταν και τα σχόλια θαυμασμού, αλλά και υποστήριξης.

Μπορεί η πρόεδρος της Unesco να έχει πολλές πρόβες για την εμφάνιση της στο live του J2US, ωστόσο, αυτό δεν την κρατά πίσω στο να ασχολείται με θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

«Φέτος συμπληρώνονται 32 χρόνια από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Η διεθνής αυτή συνθήκη ανθρωπίνων δικαιωμάτων θεσπίζει την προστασία των παιδιών ως προς βασικές ελευθερίες και τα δικαιώματά τους με γνώμονα τη δημιουργία προϋποθέσεων ως προς το όφελος των παιδιών.

Ωστόσο, παρά τη διεθνή κατοχύρωση των δικαιωμάτων των παιδιών σε πολλές χώρες, και τα βήματα προόδου που έχουν σημειωθεί σε όσον αφορά στη βελτίωση των όρων διαβίωσης των παιδιών και στη διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για την ομαλή ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη, ο αγώνας για την προστασία των παιδιών συνεχίζεται όχι μόνο στις θεωρητικά υπανάπτυκτες χώρες, αλλά και στις ανεπτυγμένες.

Εκατομμύρια παιδιά εξακολουθούν να υποφέρουν από τη φτώχεια, να στερούνται στοιχειώδους σχολικής εκπαίδευσης, να υφίστανται τις τραγικές συνέπειες πολεμικών συρράξεων και βίαιων ξεριζωμών, να βιώνουν την κακοποίηση. Η Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού προσφέρει την ευκαιρία ώστε Κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση και πολίτες να δεσμευτούμε σε ένα εθνικό σχέδιο για τον σεβασμό των δικαιωμάτων του παιδιού, εργαζόμενοι στη βάση των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης 1, 2, 4 για εξάλειψη της φτώχειας, της πείνας και την εξασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά.

Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, στη βάση των αρχών που υπηρετούμε, προασπίζουμε το δικαίωμα κάθε παιδιού να ζει με αξιοπρέπεια και να είναι ίσο με το άλλο, αλλά και το δικαίωμά του ισότιμα να έχει πρόσβαση σε παιδαγωγικά και πολιτιστικά ερεθίσματα που συμβάλλουν στην πνευματική του ανάπτυξη και καλλιέργεια.

Στο πλαίσιο αυτό, ως Όμιλος μέσα από τη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης αναλαμβάνουμε σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας εκπαιδευτικά ερεθίσματα, τα βοηθάμε να αποκτήσουν τις απαραίτητες άμυνες έναντι του σχολικού και κάθε άλλης μορφής εκφοβισμού, των «παγίδων» του κυβερνοχώρο αλλά και της σεξουαλικής κακοποίησης. Το μέλλον του κόσμου μας είναι τα παιδιά. Πανανθρώπινα, οφείλουμε να ξεριζώσουμε τον πόνο και τον φόβο από τις ψυχές τους και να τις γεμίσουμε με γαλήνη, χαρά, αγάπη, υγιή πρότυπα και ερεθίσματα»

"Πόνεσα πάρα πολύ" - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο

Μετά την εκρηκτική εμφάνιση που έκανε η Μαρίνα Πατούλη το Σάββατο στο πλατό του J2us (δείτε εδώ βίντεο), σημείωσε ακόμα μια σήμερα, το πρωί της Τρίτης 16/11 στο πλατό του Super Κατερίνα.

Οι δυο κυρίες της ελληνικής showbiz, η Μαρίνα και η Κατερίνα Καινούργιου μίλησαν για τα πάντα, μεταξύ αυτών και τον χωρισμό της πρώτης από τον Γιώργο Πατούλη, που σας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά πρώτο το Youweekly.gr πριν από αρκετούς μήνες.

«Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Νέους στόχους, νέα ξεκινήματα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της, «Super Κατερίνα».

Όσον αφορά της φήμες περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της, απάντησε: «Πάντα υπάρχει φημολογία. Έχουμε πολύ καλή σχέση, έχουμε αποκαταστήσει και την επικοινωνία για χάρη του παιδιού. Αυτό όμως είναι παρελθόν, να πούμε τα καινούρια μας, τα ωραία μας».

«Ο χωρισμός ήταν ένα αναπάντεχο, ένα αιφνίδιο γεγονός, γι αυτό όπως μοιράστηκα με τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές μου, έτσι είπα να μοιραστώ και τη χαρά μου. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Πόνεσα πάρα πολύ και υπάρχει ένα κύμα γυναικών που με αγκάλιασε», πρόσθεσε.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι 53 ετών και δεν έχει θέμα με την ηλικία. «Δεν με αγγίζει η ηλικία, μεγαλώνουμε όμορφα αρκεί να είμαστε καλά μέσα μας. Ένιωσα ένα άδειασμα και αυτό που βίωσα εγώ, το βίωσαν πολλές γυναίκες. Χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Σαν να έπεσα από τον ουρανοξύστη».

Για τους ανθρώπους που της στάθηκαν: «Είναι ένα μεγάλο σχολείο αυτή η κρίση. Άνθρωποι που είχαμε μοιραστεί στιγμές εξαφανίστηκαν. Έκανα έναν πολύ ωραίο απολογισμό. Άλλοι που δεν είχαμε δεθεί, τελικά δεθήκαμε πολύ. Διάβαζα πολύ εκείνη την περίοδο και συζητούσαμε με αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό με βοήθησε πολύ. Όταν χώρισα, ένιωσα ότι ματαιώθηκε η ζωή μου».

Για τον Γιώργο Πατούλη: «Τον αγαπώ πάρα πολύ. Θα είναι ο άνθρωπός μου. Πέρα από το παιδί που μας δένει, είναι μια ολόκληρη ζωή. Από τη στιγμή που πέρασα όλο αυτόν τον πότο, ούτε στον εχθρό μου, θα είμαι δίπλα του από μακριά».

Για το αν έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή: «Δεν έχω προλάβει να κοιτάξω την προσωπική μου ζωή. Έχω ένα κύκλο φίλων που περνάμε όμορφα και με γεμίζει. Δεν ήμουν έτοιμη να δω κάτι άλλο. Είμαι καλά, με γεμίζει πολύ το φιλανθρωπικό και το εκπαιδευτικό κομμάτι. Το J2US μου δίνει και χαρά. Θέλω ο Γιώργος να είναι καλά. Αν προχωρήσει θα χαρώ. Εγώ το πέρασα το πένθος μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα είναι πάντα ο άνθρωπός μου» - Έσταξε "μέλι" για τον πρώην της η Μαρίνα Πατούλη

J2US: Χιλιάδες αντιδράσεις με την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Share