Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς ο Γιώργος Λεμπέσης - Η φωτογραφία του νεογέννητου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς ο Γιώργος Λεμπέσης - Η φωτογραφία του νεογέννητου

Μετά τον κριτή του Game of chefs, ακόμη ένα πρόσωπο της showbiz υποδέχτηκε το παιδάκι του. Ο λόγος για τον Γιώργο Λεμπέση, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Ο τραγουδιστής έζησε μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του, καθώς η αγαπημένη του Σοφία Τραντίδου, με την οποία παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα το 2010 γέννησε το γιο τους.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Η φωτογραφία του γιου του Γιώργου Λεμπέση

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Λεμπέσης junior is here. Welcome my boy. Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ για το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Σε αγαπώ. 20/11/21 03.43 a.m», έγραψε.

Λίγα λόγια για την ζωή του

Ο Γιώργος Λεμπέσης γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του σε ηλικία 7 ετών. Από μικρός ακολουθώντας την “κλασική οδό” της μουσικής έκανε μαθήματα πιάνου, αρμονίας και σολφέζ στο ωδείο του Μάκη Μαύρου στα Μελίσσια.

πιάνο-μπαρ για να περάσει αργότερα σε μεγάλα μαγαζιά της νυχτερινής διασκέδασης.

Το 1999 ο Γιώργος Λεμπέσης κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ “Εξάρτηση” από την Minos με την υπογραφή του Φοίβου, που τον εκτόξευσε στην κορυφή. Το CD περιελάμβανε το ντουέτο “Κατάλληλες προϋποθέσεις” με την Δέσποινα Βανδή αλλά και άλλες επιτυχίες όπως “Το μωρό μου”, “Έτσι είμαι”, “Ματαιοπονία” και “Εξάρτηση”.

Η καριέρα του είχε ανοδική πορεία μέχρι την παρεξήγηση με τον Φοίβο. Υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος “Πέτρινες Ψυχές”. Ο τραγουδιστής δεν έχει πάψει ν’ ασχολείται με το τραγούδι, αλλά έχει επίσης προσηλωθεί στον παιδικό σταθμό που έχει ανοίξει μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, στην Κηφισιά.