Πατέρας για πρώτη φορά ο Άνταμ Κοντοβάς - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πατέρας για πρώτη φορά ο Άνταμ Κοντοβάς - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Άνταμ Κοντοβάς, λίγους μήνες μετά τον ρομαντικό γάμο του στην όμορφη Σαντορίνη. Η σύζυγός του Άντζελα Μαριδάκη, έφερε στον κόσμο την κορούλα τους.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο σεφ, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του, αλλά και μια φωτογραφία από το εξιτήριο που πήρε η γυναίκα του.

Πατέρας για πρώτη φορά ο Άνταμ Κοντοβάς

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του Άντζελα Μαριδάκη, γέννησε πριν μια εβδομάδα περίπου, ενώ πριν τρεις ημέρες πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι τους.

Η ανάρτηση του Άνταμ Κοντοβά

«Μικρή τώρα κράτα γερά και πάμε!!! @angelamaridaki σε θαυμάζω! The “ A “ family is now complete» έγραψε ο Άνταμ Κοντοβάς στην ανάρτηση, μετά την συγκλονιστική του εξομολόγηση για την ζωή του πριν γίνει σεφ.

"Είχα ένα τροχαίο και παραλίγο να..."

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε η audition του Μαρίνου Τσακλάνου στο αποψινό (21/9) επεισόδιο του Game of Chefs, στην διάρκεια της οποίας ο κριτής Άνταμ Κοντοβάς προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο Μαρινός αφού ετοίμασε το πιάτο του, ανέφερε στους τρεις κριτές πως γνώρισε την μητέρα του στα 19 του ενώ όταν είχε ένα τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να χάσει την όραση του.

«Γεννήθηκα στην Χαλκίδα, κατέληξα στην Χαλκίδα μετά πήγα στην Κρήτη έζησα λίγο με την γιαγιά και αυτό μου έκανε καλό. Η μάνα μου ήταν στην Κρήτη, είδα την μάνα μου στα 19 μου είχανε χωρίσει οι γονείς μου και πήγε η μάνα μου στην Κρήτη και εγώ όταν απολύθηκα από τον στρατό πήγα στην Κρήτη. Έμενα με τον πατέρα μου και τα 4 αδέρφια μου. Ο λόγος είναι ότι όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού η μάνα μου τώρα για καυγάδες γνωρίζεται όλοι πως είναι στις οικογένειες, έφυγε πήγε στην μάνα της στον πατέρα της, στον παππού μου στην γιαγιά μου και έζησε εκεί πέρα. Εγώ προσωπικά την ίδια στα 19 μου όταν απολύθηκα όταν βγήκα από τον στρατό, ξέραμε μετά που είναι», δήλωσε ο Μαρίνος.

Η δήλωση αυτή στάιθηκε αφορμή για τον καταξιωμένο σεφ να αποκάλυψει πως και ο ίδιος είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

«Μαρίνο είχα και εγώ ένα τροχαίο ατύχημα όταν ξεκίναγα την μαγειρική πολύ σοβαρό και παραλίγο να μην γίνω μάγειρας. Τελικά όμως εντάξει καλά πήγε και είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα». Άκρως συγκινητική στιγμή ήταν και όταν η Βανέσα Βενέτη εξομολογήθηκε μια ιστορία με το παιδί της.