MEGA: Εκτός εκπομπής Τι λες τώρα, η Κατερίνα Καραβάτου - Δύσκολες ώρες

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Εκτός εκπομπής Τι λες τώρα, η Κατερίνα Καραβάτου - Δύσκολες ώρες

Η σημερινή 20/11 εκπομπή Τι λες τώρα ξεκίνησε χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου, με την Μαρία Ηλιάκη να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης αντικαθιστώντας την. Μάλιστα, ανέφερε on air τι συνέβη και δεν θα εμφανιστεί στο πλατό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, η παρουσιάστρια μετά το θάνατο της μητέρας της που την "τσάκισε", βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Η ανακοίνωση της Ηλιάκη για την απουσία της Καραβάτου

Αυτές είναι πλέον οι σχέσεις Καραβάτου - Κατσούλη

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, συνεργάτης και καλός φίλος της Κατερίνας Καραβάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Εγώ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον χωρισμό του ζευγαριού που έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz πριν από μερικούς μήνες μέσω κοινής ανακοίνωσης.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα το πρώην ζευγάρι Καραβάτου - Κατσούλης, που έχει αποκτήσει μαζί και δυο παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια.

Σε ερώτηση για την σχέση τους ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Η Κατερίνα δεν έχει αλλάξει καθόλου τον τρόπο που φέρεται, μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό. Άλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες. Μιλούν πολύ συχνά μέσα στη μέρα για τα παιδιά τους και όταν ο ένας αναζητά τον άλλον στον τηλέφωνο, το σηκώνει αμέσως με χαρά».

Κωνσταντινίδης για Καραβάτου - Κατσούλη

Η αποκάλυψη για την δύσκολη σεζόν που πέρασαν: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί δεν λειτουργούσαμε σαν μία ομάδα. Ήμασταν 2-3 ομάδες και θα έπρεπε να φαινόμαστε στον αέρα σαν μία. Προσωπικά, δεν μπαίνω ποτέ σε κάποια κλίκα και είμαι στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια σαν «Λούκι Λουκ». Δεν έχω κερδίσει ποτέ κάποια δουλειά, επειδή «έγλειψα» κάποιον. Πάντως, σίγουρα ήταν λυτρωτικός ο τρόπος που τελείωσε η εκπομπή. Η Κατερίνα ήταν θυμωμένη και εγώ ήμουν θυμωμένος κατά καιρούς, αλλά κοιτούσα να βγάλω τη διαδρομή χωρίς τραυματισμό. Η τηλεόραση δεν θέλει συναισθήματα στις συνεργασίες και η Κατερίνα είναι πολύ συναισθηματικό παιδί. Πρέπει να καταλάβει πως μόνο με έναν άνθρωπο πρέπει να δεθεί συναισθηματικά, με τον τηλεθεατή».