Στόλισαν το σπίτι τους Μαγγίρα - Μάζης! Φωτογραφία από το σαλόνι τους με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πολύ εντυπωσιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν το σπίτι τους Μαγγίρα - Μάζης! Φωτογραφία από το σαλόνι τους με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπορεί ο σύζυγός της να έχει κορωνοϊό και να βρίσκονται σε καραντίνα, ωστόσο, η Μπέττυ Μαγγίρα με τα παιδιά αποφάσισαν να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικό δέντρο τους αφού βρήκαν ελεύθερο χρόνο.

Μάλιστα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το σαλόνι τους, θαυμάζοντας το.

Οικογενειακώς το έχουν στολίσει με πολλές μπάλες και φωτάκια, ενώ όπως παρατηρήσαμε έχουν διακοσμήσει και άλλους χώρους του σπιτιού με φιγούρες του Άι Βασίλη και όχι μόνο.

Φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μπέττυς Μαγγίρα

Στόλισαν το σπίτι τους Μαγγίρα - Μάζης

Συγκινεί η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το θάνατο της μαμάς της - «Το δύσκολο κομμάτι τώρα είναι...»

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το θάνατο της αγαπημένης της μητέρας. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για την απώλεια που ζει με την οικογένεια της.

«Το να πενθήσεις δικό σου άνθρωπο, είναι ένα τελείως προσωπικό γεγονός. Δε μπορώ να το κάνω μπροστά στις κάμερες. Έπρεπε να μιλήσω εννοείται, με το που επέστρεψα στην πρώτη εκπομπή. Αλλά κάνουμε ψυχαγωγία και πρέπει να συνεχίσουμε, να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά.

Τώρα τι βιώνω και πως το διαχειρίζομαι εγώ, είναι καθαρά δικό μου θέμα και όσος χρόνος κι αν χρειαστεί πρέπει να το κάνω μονή μου και στο σπίτι μου. Η δουλειά και η οικογένειά μου με κάνουν να ξεχνιέμαι. Το δύσκολο κομμάτι τώρα είναι στον πατέρα μου, όχι σε μένα τόσο πολύ» είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια.