Μπέττυ Μαγγίρα: Βγήκε στον αέρα του OPEN και ανακοίνωσε τι συμβαίνει με την υγεία της

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Βγήκε στον αέρα του OPEN και ανακοίνωσε τι συμβαίνει με την υγεία της

Και σήμερα 19/11 η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε εκτός της εκπομπής της, Ποιος είναι πρωινιάτικα. Πριν από λίγες ημέρες ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μπουν οικογενειακώς σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα μοριακά τεστ.

Οι ημέρες ωστόσο της καραντίνας τελειώνουν σιγά σιγά, αφού ήδη έχουν περάσει 5 ημέρες, ενώ παράλληλα να σημειώσουμε πως τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Η ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Μιλώντας λοιπόν η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της μέσω Skype, ανακοίνωσε πως πίσω στα καθήκοντα της θα επιστρέψει την Δευτέρα. Άρα είναι πολύ καλά στην υγεία της.

"Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές" - Η Κατερίνα Καινούργιου "ξεφτίλισε" την Μαγγίρα

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Μπέττυς Μαγγίρα. Η δεύτερη, δε, παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για την εκπομπή της που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις μεταξύ τους διαφωνίες.

Συγκεκριμένα, στο νέο τρέιλερ, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιλούν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για... τα καλά του να είσαι στη δούλεψη μιας «πλούσιας».

Η Κατερίνα Καινούργιου φυσικά και το είδε με την ίδια να γίνεται κυριολεκτικά έξαλλη!

«Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη. Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη.

Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα μέσα από μερικά instastories της.

Η Κατερίνα Καινούργιου