Εξελίξεις με την υγεία της Μπέττυς Μαγγίρα και του συζύγου της - «Πιστεύουμε πως...»

Ακόμη μια ημέρα βρέθηκε εκτός εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Μπέττυς Μαγγίρα και του συζύγου της - «Πιστεύουμε πως...»

Τρίτη ημέρα σήμερα που η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε εκτός εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και εμφανίστηκε μέσω skype από το σπίτι της. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια παραμένει σε καραντίνα, καθώς ο σύζυγός της εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα οικογενειακώς να μένουν έγκλειστοι.

Η ίδια λοιπόν, έχοντας βρει χρόνο αφού δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της και το έδειξε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της. Παράλληλα, μετέφερε και όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία τους.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Μπέττυς Μαγγίρα και του συζύγου της

«Είμαι μια χαρά, είμαστε μια χαρά και τα παιδιά δόξα το Θεό καλά. Αύριο θα κάνουμε τα μοριακά μας και θα ξέρουμε. Πιστεύουμε πως δεν έχουμε κάτι γιατί μέχρι τώρα όλα τα τεστ βγαίνουν αρνητικά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την κατάσταση της υγείας τους.

Η κόντρα Μαγγίρα - Καινούργιου

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Μπέττυς Μαγγίρα. Η δεύτερη, δε, παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για την εκπομπή της που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις μεταξύ τους διαφωνίες.

Συγκεκριμένα, στο νέο τρέιλερ, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιλούν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για... τα καλά του να είσαι στη δούλεψη μιας «πλούσιας».

Η Κατερίνα Καινούργιου φυσικά και το είδε με την ίδια να γίνεται κυριολεκτικά έξαλλη!

«Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη. Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη.

Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα μέσα από μερικά instastories της.

Η Κατερίνα Καινούργιου