«Εύχομαι η Δέσποινα Βανδή να ξαναγίνει μια ευτυχισμένη γυναίκα γιατί το αξίζει»

«Την εκτιμώ και πλέον την αγαπώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Εύχομαι η Δέσποινα Βανδή να ξαναγίνει μια ευτυχισμένη γυναίκα γιατί το αξίζει»

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία το βράδυ της Παρασκευής 19/11 να απολαύσουν από κοντά την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση καθώς οι δυο τραγουδίστριες ανέβηκαν στην ίδια σκηνή προκειμένου να τραγουδήσουν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκαν έως την Θεσσαλονίκη και εξασφάλισαν πλάνα από την κοινή τους εμφάνιση στην πίστα. Η Άννα Βίσση μάλιστα λίγο πριν καλωσορίσει τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μαζί μας μια σούπερ σταρ. Εγώ είμαι η οικοδέσποινα και εκείνη την λένε Βανδή Δέσποινα! Την εκτιμώ και πλέον την αγαπώ! Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της ευτυχισμένη, να ξαναγίνει γιατί της αξίζει!».

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι

«Είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας ένωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν πιο χαλαρή, έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα. Χάρηκα που την είδα, τη θαυμάζω πολλά χρόνια και την εκτιμώ αφάνταστα. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά.

Να δούμε τι θα γίνει με τον κορωνοϊό, μας έχει αποσυντονίσει τελείως. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να συναντηθούμε επί σκηνής, γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Βανδή - Νικολαΐδης έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες και βίντεο στη δημοσιότητα

Την στιγμή που δημοσίευα θέλει την κόρη τους Μελίνα να φεύγει για το εξωτερικό και την τραγουδίστρια να μετακομίζει στο κέντρο της Αθήνας για χάρη του Βασίλη Μπισμπίκη, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα, έμειναν στο ίδιο ακριβώς ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Τι λες τώρα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε κοντινό εστιατόριο με την παρέα του, με τους φίλους του να του κάνουν πλάκα και να τον πειράζουν, να πεταχτούν στο νυχτερινό κέντρο της Άννας Βίσση όπου το βράδυ εκείνο τραγουδούσε μαζί με την πρώην σύζυγό του.

Όπως ανέφερε επίσης, η Μαρία Ηλιάκη, το πρώην ζευγάρι που μόλις πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε το διαζύγιο του, έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο.