Μάριος Καπότσης: Αποκάλυψε ποια θεωρεί την πιο hot Ελληνίδα μετά την Κόνι Μεταξά

Ποια είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μάριος Καπότσης:  Αποκάλυψε ποια θεωρεί την πιο hot Ελληνίδα μετά την Κόνι Μεταξά

Στην εκπομπή «After Dark» του Open, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής 19/11 ο Μάριος Καπότσης ο οποίος έκανε τις δικές του αποκαλύψεις στον Θέμη Γεωργαντά.

Ο Ολυμπιονίκης ο οποίος είναι πολίστας είναι σε σχέση τον τελευταίο καιρό με την αγαπημένη του, Κόνι Μεταξά ενώ τα δημοσιεύματα τους θέλουν να παντρεύονται το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε στο εξομολογητήριο όπου έπρεπε να παραδεχτεί την αλήθεια.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε μία γυναίκα είναι το πρόσωπό της, ενώ ποτέ δεν έχει ψάξει το κινητό κοπέλας του. Τέλος, μετά την Κόνι Μεταξά, ο Μάριος Καπότσης πιο σeξυ Ελληνίδα θεωρεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι αποκαλύψεις του Μάριου Καπότση

Η άκρως τρυφερή εξομολόγηση του Μάριου Καπότση για την Κόνι Μεταξά: «Για μένα είναι...»

Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «όλα γκουντ». Μέσα σε όλα ο γνωστός πολίστας μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Πόλο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το όνειρο του κάθε αθλητή είναι να παίξει αρχικά σε Εθνική Ομάδα και μετά να πάρει κάποιο μετάλλιο, είτε ευρωπαϊκό, είτε παγκόσμιο, αλλά στην Ολυμπιάδα ήταν το υπέρτατο. Εμείς το ελπίζαμε, αλλά δεν τον φανταζόμασταν, απλά το ονειρευόμασταν συνέχεια».

Όσο για εκείνη την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Μάριος Καπότσης ανέφερε: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όταν φτάσαμε στην τετράδα, εκεί είχαμε και το μεγαλύτερο άγχος γιατί λες: “Μην βγω τέταρτος” για να πάρω μετάλλιο, αλλά τα καταφέραμε, φτάσαμε και στον τελικό. Μόνο ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια νιώθω γι΄αυτές τις στιγμές»

Η αναφορά στη σύντροφό του Κόνι Μεταξά: «Εγώ είμαι λίγο πιο… μαζεμένος από την Κόνι για να υπάρχει και λίγη ισορροπία. Η Κωνσταντίνα είναι η χαρά της ζωής. Αυτό που τη νοιάζει είναι να κάνει τον κόσμο να γελάει. Για μένα είναι Κωνσταντίνα για τον κόσμο είναι Κόνι».